Hoe te Probiotica kopen

Probiotica zijn de vriendelijke bacteriën die in de darmen en maag te leven. Ze helpen je lichaam om een ​​natuurlijk evenwicht, dat bijdraagt ​​aan de darm en de dikke darm gezondheid te behouden. Probiotica kunnen helpen bij de behandeling van aandoeningen zoals diarree, prikkelbare darmsyndroom en maagdarmproblemen door herstel van de natuurlijke flora van het spijsverteringsstelsel.

Instructies

•  Aankoop probiotica bij de boodschappen- of drogisterij. Volgens Medicinenet.com, voedingsmiddelen die probiotische bacteriën bevatten onder meer yoghurt, soja en gefermenteerd en gegiste melk. Dannon's Activia yoghurt is speciaal geformuleerd om probiotische bacteriën bevatten. Fem-Dophilus en RepHresh zijn producten die ook in boodschappen- of drogisterijen zijn.

•  Koop probiotica in te vullen formulier. Deze producten zijn te vinden in capsule, tablet en poedervorm formules in reformwinkels. De probiotische acidophilus kan worden gekocht in te vullen formulier en is ook opgenomen in een aantal zuivelproducten als additief.

•  Vind probiotische voedingsmiddelen, dranken en supplementen online om een verscheidenheid van kwalen te behandelen. Volgens Living.Health.com, kan Floraster supplementen worden gekocht bij Drugstore.com om te helpen met diarree of maagproblemen. Sites zoals Gardenoflife.com verkopen ook producten die probiotica bevatten om te helpen bij een gezonde spijsvertering.

•  Ga naar uw plaatselijke whole-food food winkel om probiotica te kopen. Stonyfield Farm biologische yoghurt en fruit dranken zoals GoodBelly Probiotische Fruit drank zijn verkrijgbaar in groot- en natuurlijke-food winkels. Natuurlijke probiotische gezondheid bars zijn verkrijgbaar bij de meeste gezondheid-food outlets ook.