Hoe te Probiotica aanpassen

Antibiotica hebben genomen over onze lichamen. Aan het flauwste vermoeden van infectie, worden antibiotica voorgeschreven. Antibiotica zijn ook in ons voedsel. Bij veel antibiotica, onze microfloras, de natuurlijke balans van bacteriën in ons lichaam, lijden. De resultaten zijn verschillende ongewenste aandoeningen zoals urineweginfecties (urineweginfecties), IBS (Irritable Bowel Syndrome) en verkoudheid, om er maar een paar te noemen. Onderzoekers geloven antibiotica doden alles inzicht, met inbegrip van de nuttige bacteriën die we nodig hebben om gezond te blijven. Probiotica vervult de nuttige bacteriën die worden gedood met antibiotica en een ongezonde leefstijl. Wanneer uw microflora wordt hersteld, is je lichaam beter in staat om te vechten tegen infecties en breek de terugval cyclus die soms het gevolg van herhaalde doseringen van antibiotica.

Instructies

Hoe te Probiotica aanpassen

•  Identificeer uw kwaal. Hebt u last van buikpijn of is uw ongemak verder naar het zuiden? Vrouwen regelmatig last heeft van urogenitale complicaties, zoals urineweginfecties en gist infecties. Als je maag is het probleem, je zou kunnen lijden aan maagklachten als gevolg van antibiotica of diarree veroorzaakt door het eten en drinken in het buitenland. Als u problemen ondervindt bij het pin wijst de oorzaak van uw probleem, raadpleeg dan uw arts voor verdere begeleiding.

•  Selecteer het probioticum dat vecht tegen de bacteriën die is overweldigend uw microflora. Bijvoorbeeld, als u last heeft van maagklachten als gevolg van antibiotica, blijkt uit onderzoek dat de probiotische strengen S. cerevisiae boulardii, Lactobacillus rhamnosus GG en Bacillus coagulans GBI-30 kan helpen verlichten van de negatieve symptomen die verband houden met het gebruik van antibiotica. Als je het probioticum hoeft u niet kunt idenitfy, vraag dan uw arts.

•  Bezoek uw lokale health food winkel. Met behulp van een generieke probiotische mag niet je problemen te verlichten. Bijvoorbeeld een probioticum voor IBS waarschijnlijk niet effectief tegen bacteriële vaginose of eczeem. Een health food winkel zal voeren in het algemeen een grote selectie van meer specifieke probiotica. Een health food winkel vertegenwoordiger moet in staat zijn om u te helpen een probioticum die gericht is op uw probleem en goedkeuring van je arts te vinden.

•  Neem probiotica zoals aanbevolen. Sommige probiotica kan geleidelijk voor dagelijks onderhoud worden verhoogd. Lees de aanwijzingen en als u nog vragen contact op met de fabrikant of uw arts.

Hints

  • Probiotica zijn levende organismen en worden bewaard in de koelkast volledig effectief te zijn.
  • Het is belangrijk om te weten welke streng van probiotische effectief bestrijden specifieke slechte bacteriën. Zo niet, dan loop je het risico nemen van een probioticum vergeefs lopen en zal niet het gevoel enige opluchting.
  • Om een ​​evenwichtige microflora te verzekeren, nemen regelmatig probiotica.
  • Niet alle probiotica zijn gelijk geschapen. Identificeer uw kwaal en vind een probioticum specifiek voor uw probleem.
  • Wees ervan bewust dat uw huisarts kunt u sturen naar een specialist voor uw kwaal. Als u doorverwezen naar een specialist, vraag hem of haar om leiding waarop probiotica zijn het beste voor jou.