Hoe te Prescription Glasses Online kopen

Hoe te Prescription Glasses Online kopen

Met de uitvinding van het internet, heeft het leven eenvoudiger voor velen geworden. Hoewel die vereisen recept bril nog steeds een oogarts must see voor hun recept, de bril zelf kunnen worden online en vaak gekocht tegen redelijke prijzen.

Het verwerven van een recept

Voor het kopen van brillen online, is een recept nodig. Een bezoek aan uw oogarts zal dit probleem oplossen. Vraag naar de schriftelijke recept, terwijl in het kantoor. Zelfs als je oog recept is niet veranderd voor meerdere jaren, veel online eye wear winkels vereisen een bijgewerkte recept.

Pupilafstand

Pupilafstand (PD) is de afstand tussen de pupillen van de ogen, gemeten terwijl de patiënt kijkt recht vooruit. Dit kan worden opgevraagd als deel van het voorschrift van, indien het voorschrift van deze informatie reeds bevat. Andere opties zijn het hebben van een vriend meet de afstand door op te staan ​​een paar meter uit elkaar, of die in een spiegel en het tekenen van een stip op de lenzen van de huidige bril waar de leerlingen line-up en het meten van de afstand tussen de punten. Alle PD afmetingen in millimeters (mm).

Plaats uw bestelling

Tientallen online recept bril websites zijn beschikbaar om uit te kiezen. Kijk goed rond, vinden een paar dat past bij uw budget, en de bestelling te plaatsen. Sommige sites zal een scan of fax het originele recept is vereist, of zij kunnen wensen om contact informatie van de arts oog hebben. Betaalmethoden bevatten vaak belangrijke creditcards en betaalkaarten met een VISA of MasterCard-logo, en ook PayPal.