Hoe te Pollen Allergie symptomen te herkennen

Hoe te Pollen Allergie symptomen te herkennen

Als u last heeft van een loopneus en jeukende ogen, kan je een allergie hebt. Studies hebben aangetoond dat meer mensen verduren allergie ellende dan last hebben van alle belangrijke ziekten gecombineerd. Terwijl mensen allergische reacties tegen huisstofmijt, voedsel, huidschilfers van huisdieren en schimmels stof kan hebben, veel mensen zijn allergisch voor de schoonheid van de natuur. Hooikoorts, aka allergische rhinitis wordt vaak veroorzaakt door hordes van de lucht pollen invasie uw neus.

Instructies

•  Blijf op de hoogte van hoe lang u al lijdt. Een aanhoudende koude kan wijzen op pollenallergie.

•  Let op de frequentie en de seizoenspatronen van uw symptomen. Airborne pollen zijn meestal op hun hoogste niveau in het voorjaar, begin van de zomer en vroege herfst.

•  Onderzoek uw symptomen. De symptomen van hooikoorts zijn niezen, een loopneus of verstopte neus, een kriebelende keel, jeukende of waterige ogen, hoesten en post-nasal drip. Het kan ook leiden tot extreme vermoeidheid, mentale mistheid en hardnekkige donkere kringen onder de ogen.

•  Ga naar uw huisarts om uw medische geschiedenis en bijgewerkt symptoom tijdschrift bespreken. Hij kan een over-the-counter antihistaminicum aanbevelen of oogdruppels als een eerste stap.

•  Een afspraak met een allergie specialist voor het testen van de huid of een bloed trekken. Deze tests kunnen helpen om uw reactie op specifieke allergenen te beperken en kan bepalen of pollen behoren tot de overtreders.

•  Krijg antwoorden over allergieën bij de Astma en Allergie Foundation of America website (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Als uw symptomen aanwezig zijn gedurende het hele jaar, vast te stellen of je huisdier allergieën of een schimmel probleem in uw huis of kantoor omgeving.
  • Terwijl pollen in kan blazen of meeliften op mensen of dieren, de meeste pollen allergie herkennen meer ernstige symptomen wanneer ze buiten de buurt beledigende bomen of onkruid. Herkennen waar je klachten het vaakst voorkomen.
  • Niet negeren chronische allergische symptomen, zoals uw luchtwegen kan beginnen te lijden. Wees ervan bewust dat allergieën astma en ademhalingsproblemen kunnen verergeren als onbeheerd gelaten.
  • Rememver de kans op complicaties. Net zoals verkoudheid, kunnen allergische symptomen leiden tot secundaire infecties als binnendringende bacteriën vestigen in ontstoken slijmvliezen. Raadpleeg uw arts als u denkt dat u kunt lijden aan meer dan een allergie.