Hoe te Poison Oak met kruiden behandelen

Hoe te Poison Oak met kruiden behandelen

Eikengif huiduitslag veroorzaakt door blootstelling aan urushiol, een toxine gevonden in bepaalde planten. Hoewel niet erg schadelijk conditie, gif eik is kan erg jeuken en zelfs pijnlijk zijn. Het behandelen van gif eik is vrij eenvoudig en kan gedaan worden met behulp van natuurlijke kruiden en remedies. De volgende stappen zullen u helpen.

Instructies

Hoe te Poison Oak met kruiden behandelen

•  Elimineer gefrituurd voedsel en snoep als je gif eik. Gebakken voedsel en overtollige suiker kan uw lichaam de natuurlijke vermogen om je bloed te ontdoen van het gif dat de uitslag veroorzaakt belemmeren. Het is belangrijk om je lichaam in staat zijn om actie te ondernemen op zijn eigen in aanvulling op uw kruiden-toepassingen.

•  Dompel een schoon wassen lap in cider azijn. Wrijf de doek dan besmette gebied en laat aan de lucht drogen. Dit zal helpen om de jeuk te stoppen en helpen bij het neutraliseren van de giftige stoffen in de blaren.

•  Heeft u een kopje milde jewelweed thee voor het eten het ontbijt. Jewelweed is zeer krachtig en zal uw lichaam helpen zichzelf te ontdoen van de urushiol je bloedbaan. Jewelweed kan moeilijk aan te komen in verpakte vorm van thee, echter, sommige reformwinkels weet draag het en de meeste kunnen speciale bestelling is. Omdat jewelweed thee fungeert als preventief middel voor Poison Oak, kan het verstandig zijn om het bij de hand te houden voor frequent gebruik. Als je voorverpakte jewelweed thee niet kan vinden, kan het worden gemaakt door het hakken van de bladeren en het weken in een glas warm water.

•  Drink 12 oz. van Aloë Vera sap drie keer per dag. Aloë helpt kalmeren uw weefsels en houden het gif eik blaren verspreiden. Aloë Vera sap kan worden gekocht bij de meeste reformwinkels en in de organische delen van de meeste supermarkten.

•  Neem een 125 mg (of zoals voorgeschreven) grapefruit zaad extract capsule bij de lunch. Grapefruit zaden hebben natuurlijke antibacteriële, anti-schimmel en antivirale eigenschappen. Zij zullen ook helpen verlichten eventuele zwelling en branden.

•  Breng een dunne laag van havermout pasta om de uitslag voor het slapen gaan. Dit zal helpen bij het neutraliseren van de blaren en verlichten de jeuk als je slaapt.

Hygiëne en lichaamsverzorging

•  Neem een warm bad. Meng 3 eetlepels. Epsom zout, 10 druppels pepermuntolie en 2 kopjes cider azijn in je badwater. Genieten gedurende 20 minuten.

•  Dompel een schone doek wassen met water en toverhazelaar gel en voorzichtig toe te passen op de uitslag. Laat drogen. Als je niet toverhazelaar gel hebben, aloë vera gel is ook een rustgevende actueel remedie. Als u niet wilt aloë gel te kopen en je hebt een flinke aloëinstallatie in uw huis, gewoon afbreken van een groot blad en knijp het sap op je wassen doek.

•  Breng een royale hoeveelheid honing pasta om de uitslag nadat het is gedroogd uit de aloë of toverhazelaar behandeling en bad. Honing pasta bevat rauwe honing en gemalen kruiden die helpen de huid te genezen. Bedek het getroffen gebied na je honing pasta hebt toegepast.