Hoe te Poison Oak Huiduitslag Met Cortisone Behandel

Hoe te Poison Oak Huiduitslag Met Cortisone Behandel

Artsen gebruiken soms cortisone te vergiftigen eik huiduitslag te behandelen. De medicatie helpt om allergische symptomen verlichten en verminderen ontstekingen van de huid. Het lichaam produceert bepaalde hoeveelheid zodanig, dat kan worden versterkt door middel cortisone hetzij via de mond of injectie. Als u wilt eikengif huiduitslag te behandelen met cortisone, zorg ervoor dat je begrijpt hoe het medicijn werkt.

Instructies

•  Bepaal of u in contact komen met giftige eik zijn gekomen. Vink de gebieden die u bezocht of een reis door in het recente verleden, met name bossen of streams in het Amerikaanse zuiden en de westkust. Eikengif gedijt in dergelijke gebieden en een borstel met de blote huid is alles wat nodig is om een ​​uitslag te ontwikkelen.

•  Raadpleeg uw arts voor de behandeling, vooral als de uitslag lijkt bijzonder wijdverbreid of als het begeleidt andere symptomen zoals een zwelling van het gezicht of vingers.

•  Laat uw arts om een cortisone schot af als hij voelt dat het nodig is. Schoten hebben vaak een onmiddellijk effect en kan de uitslag te stoppen als het wordt toegediend vroeg genoeg. Uw arts kan een regime van cortisone shots stel voor als het gif eiken uitslag is al erg genoeg.

•  Neem orale cortisone in de voorgeschreven hoeveelheden volgens de instructies van de arts. Behoudens een schot, met zich meebrengen meest cortisone recepten het nemen van pillen. Als u slechts een dagelijkse dosis nodig, veel artsen raden het nemen van het in de ochtend, zodat het geschikt is voor uw lichaam de natuurlijke cyclus, terwijl meerdere dagelijkse doses regelmatig over de dag te spreiden.

•  Neem voedsel of melk met uw cortisone. Ze helpen de pillen naar beneden en verminderen de kans op een verstoorde maag. Je moet ook de pillen met een vol glas water.

•  Vermijd het innemen van te veel cortisone. Het kan verleidelijk zijn om de dosering te verhogen als het gif eik uitslag aanhouden, maar een cortisone overdosis kan je immuunsysteem aantasten en produceren een aantal ongewenste neveneffecten. Bel onmiddellijk uw arts als u denkt dat u een overdosis cortisone.

•  Verminder de medicatie geleidelijk nadat de behandeling is afgelopen. Uw arts kan bieden specifieke details, maar weinig raden stoppen cortisone behandelingen ineens. Een langzame vermindering van de medicatie helpt uw ​​lichaam aan te passen natuurlijk.

Hints

  • Sommige mensen adviseren hydrocortison crème voor de behandeling van giftige eik huiduitslag. Echter, in niet-receptplichtige, blijkt het vaak te zwak om een ​​significante impact te maken.
  • De eerder eikengif kunnen worden behandeld, hoe beter. Cortisone voorschriften kan de uitslag te stoppen voordat het begint als de arts het vroeg genoeg kan beheren.
  • Cortisone verzwakt het immuunsysteem en kunnen andere schadelijke neveneffecten te hebben. Volg altijd het advies van uw arts wanneer u eikengif met het behandelen en zich bewust zijn van andere symptomen die kunnen voorkomen tijdens de behandeling.
  • Vermijd het drinken van alcohol tijdens het gebruik van cortisone medicatie.