Hoe te Poison Oak Behandel in de Wildernis

Hoe te Poison Oak Behandel in de Wildernis

Met de mogelijke uitzondering van een grizzly beer aanval, niets ruïnes een wandeling of kamperen meer dan gif eik. Normaal gesproken kan je vergif eiken te behandelen met over-the-counter medicatie of een bezoek aan de dokter, maar als je in de woestijn, die opties zijn gewoon niet beschikbaar. U kunt eikengif behandelen in de woestijn vooral door een goede voorbereiding.

Instructies

•  Dress adequaat. Voordat u op uw reis, zorg ervoor dat je kleding die niet veel blote huid en schoenen die veel lopen aankan prijsgeven pakken. Blauwe spijkerbroek en wandelschoenen zijn uitstekende afschrikmiddelen tegen gif eik, net als met lange mouwen gemaakt van flanel of soortgelijke duurzame materialen.

•  Pack anti-poison oak medicatie met u. Actuele medicatie zoals Tecnu zijn beschikbaar over de toonbank en worden geleverd in makkelijk mee te nemen maten.

•  Breng beschermende lotion voordat je vertrekt. Crèmes zoals Ivy Block en soortgelijke medicatie hulp blok de giftige oliën uitgescheiden door gif eik, bieden u een extra laag van bescherming.

•  Houd een scherp oog voor eikengif tijdens uw wandeling of kamperen. Je kunt het herkennen aan de drie-blad configuratie (de bron van het beroemde adagium "bladeren van drie, laat ze zijn.") Vroeg Spotting betekent het vermijden van borstelen tegen het als je loopt.

•  Was het getroffen gebied grondig zo snel als je kunt bereiken water. Hoe eerder je de behandeling van gif eik, hoe minder kans het heeft van een probleem geworden. Zeep kunnen helpen bij het begin, maar na ongeveer 30 minuten, is het urushiol olie gebonden aan de huid, en toepassingen zeep waarschijnlijk gewoon verder verspreiden.

•  Breng ijs of koude kompressen op het getroffen gebied. Eikengif huiduitslag genieten van de vochtigheid van de huid en deze opwarmen aanzienlijk. Houden van de huid koel en vochtig kunnen de ergste symptomen te verlichten.

•  Zoeken naar natuurlijke remedies die in de buurt kunnen zijn. Amerikaanse Indianen gebruikten de hars uit gom planten (grindelia robusta of grindelia camporum) om de voorwaarden te verlichten. De hars is te vinden op de ongeopende bloemen van de plant. Verpletterd Aloë Vera bladeren en gekookte bladeren van Yerba santa struiken kan ook helpen bij de behandeling van gif eik.

•  Voorkom krassen of jeuk van de huid. Het zal de giftige olie verder verspreiden en maken het probleem alleen maar erger.

•  grondig wassen alle kleding en gereedschappen die in contact komen met giftige eik komen. Urushiol krijgt op kleding en huid en kan zich verspreiden van daaruit als iemand het in aanraking komt.

Hints

  • Als eikengif beïnvloedt iemand in je party, overweeg dan het snijden van de reis kort en op zoek naar medische hulp. Hoewel minder ernstige gevallen kan worden doorstaan ​​op een wildernis trip, ernstige ontsteking moet een arts de zorg.