Hoe te Points om gewicht te verliezen Count

Veel diëten zal u helpen gewicht te verliezen, maar weinig leert u de vaardigheden die je nodig hebt om het weg te houden. Het punt dat wordt gebruikt door Weight Watchers kan u helpen allebei doen. Dit systeem kent een punt score aan levensmiddelen op basis van de calorieën die ze bevatten, portiegrootte, en de hoeveelheden vet en vezels. Je krijgt dan een maximale dagelijkse puntentotaal, op basis van factoren zoals uw huidige en beoogde gewichten.

Instructies

Afvallen van de Easy Way door het tellen van punten

•  Bepaal wat uw eetpatroon zijn. Vind je het leuk om uit te geven op zaterdagavond, of wil je graag eet ongeveer hetzelfde bedrag elke dag? Pas uw punten dienovereenkomstig, en zorg ervoor dat je niet hoger zijn dan uw wekelijkse totaal.

•  Zoek de punten voor uw favoriete voedsel. Dit zal u toelaten om ze op te nemen in uw dieet, terwijl het nog steeds steken met het programma. Op die manier zul je niet het gevoel beroofd.

•  Point totalen vertrouwen op portiegrootte. Als je eet een helpende groter zijn dan de toegewezen portiegrootte, dienovereenkomstig aan te passen uw punten.

•  Gebruik een lagere puntenwaarde voedingsmiddelen, zoals groenten te helpen houden je vol gevoel, terwijl ruimte wordt gelaten voor de occasionele verwennerij. Het eten van een salade met vetarme dressing voor de lunch kunt u een stukje donkere chocolade later op te eten.

•  Zorg eten gaan makkelijker door het opzoeken van menu van het restaurant online voordat je er bent. Ontdek het punt scoort voor de menu-items die u aanspreken. Dit geeft je meer controle over je eten keuzes en elimineren eventuele sociale ongemak veroorzaakt door uw dieet.

•  Als u voor de tijd hebt ingedrukt, eet bevroren voorgerechten, die gemakkelijk herkenbaar punt scores hebben. Het houden van een aantal van deze voorgerechten op de hand zal u helpen voorkomen dat fast food restaurants.

•  Neem de occasionele fastfood lunch of diner door het verkrijgen van het punt scores voor hun menu. Maak voor jezelf een lijst van "veilige" voedsel te bestellen.

•  Focus op het maken van evenwichtige voedingskeuzes door het beoefenen van een geven en nemen strategie. Dit zal u helpen te begrijpen "alternatieve kosten." Die frietjes kan er goed uitzien. Maar is het de moeite waard ze te eten in plaats van je dagelijkse stukje chocolade?

Hints

  • Het doel is om op lange termijn eetgewoonten te leren als een kader, niet een starre set van regels. Beslissen hoe je je punten en die van voedsel en voedselingrediënten rituelen zijn een belangrijk onderdeel van je leven gebruiken.