Hoe te Pluimvee Allergieën Symptomen Detect

Hoewel het lijkt misschien absurd, ongeveer 5 procent van de Amerikaanse bevolking is allergisch voor gevogelte, dus als je het gevoel dat je de bijwerkingen van kip, kalkoen en ander pluimvee vlees, je bent niet gek. Echter, het detecteren van de symptomen van een allergie pluimvee kan heel lastig, zoals symptomen variëren van persoon tot persoon. Een paar tips kunnen helpen.

Instructies

•  Detect een pluimveebedrijf allergie snel en eenvoudig door jezelf af te vragen hoe je je voelt na het eten van gevogelte. Veel mensen met pluimvee allergieën zal beginnen om maagkrampen, misselijkheid en zelfs braken kort na een maaltijd waar pluimvee omvat hebben. Als dit klinkt alsof je, het is niet voedselvergiftiging, is het zeer waarschijnlijk een gevogelte allergie.

•  Begin met het elimineren van alle pluimveeproducten uit je gewone voeding voor ongeveer 2 weken, met inbegrip van bouillons en verpakt artikelen waaruit pluimvee vlees kunnen bevatten. Veel mensen met pluimvee allergie lijdt aan symptomen die niet gemakkelijk worden gecorreleerd met de allergie, zoals astma, oor en blaas infecties, eczeem, huiduitslag, vermoeidheid, acne, slapeloosheid, gewrichtspijn, netelroos, depressie en migraine. Als u vindt dat het elimineren van gevogelte verlicht andere problemen, van harte gefeliciteerd, je hebt een zeker gevogelte allergie ontdekt.

•  Breng gevogelte terug in uw dieet als je nog niet zeker bent na 2 weken, maar slechts voor een maaltijd. Na het eten van kip, besteden zeer veel aandacht aan hoe je je voelt voor de komende 24 uur. Als je buikpijn, gastro-intestinale klachten, uitbraken van acne of andere huidaandoeningen, braken, hoofdpijn, vermoeidheid of kortademigheid, is het tijd om pluimveeproducten gesneden uit uw dieet.

•  krijg je een volledige allergie opwerking tot een allergie voor gevogelte, evenals een aantal andere items te detecteren. Een allergie opwerking kan duur zijn, en helaas niet alle allergieën worden gegarandeerd kunnen worden opgespoord; echter, als u moeite om vastpinnen de bron van uw allergie, is het misschien wel de beste manier om te gaan.

Hints

  • Vreemd genoeg, niet alle mensen met gevogelte allergieën hebben soortgelijke reacties op eieren; Maar sommigen doen, dus let hier goed bij het eten van eieren als u een gevogelte allergie ook.
  • Veel mensen met pluimvee allergie zijn allergisch voor vlees in het algemeen. Als u denkt dat dit het geval is, kunt u alle vleesproducten te elimineren voor een periode van tijd om te zien hoe je lichaam reageert en niet alleen een gevogelte allergie, maar een vlees-allergie in het algemeen op te sporen.