Hoe te Plasma doneren voor Geld in Connecticut

Hoe te Plasma doneren voor Geld in Connecticut

Door het doneren van plasma, geef je het geschenk van het leven aan iemand in nood. U kunt ook een geldelijke vergoeding ontvangen. Volgens schenken Plasma.org, plasma is het essentieel uitgangsmateriaal voor therapieën voor patiënten die lijden aan hemofilie, primaire immunodeficiëntie, en auto en neurologische aandoeningen. Plasma wordt ook gebruikt tijdens een zware operatie en voor degenen die brandwonden hebben opgelopen of lijden aan trauma. Om plasma te doneren in de staat Connecticut, moet u voldoen aan bepaalde eisen.

Instructies

•  Zoek een Connecticut plasma donatie centrum. Controleer het telefoonboek of doe een online zoektocht naar plasma donatie centra. BloodBanker.com is een goede plek om te beginnen voor informatie en om een ​​centrum te vinden.

•  Maak kennis met de criteria om plasma te doneren voor geld in Connecticut. Je moet minstens 18 jaar oud en weegt £ 110 of meer. Daarnaast moet u een medische geschiedenis screening en een examen voor overdraagbare virussen, totaal plasma-eiwit niveaus en hematocriet / hemoglobine niveaus passeren. U gaat door de screening op uw eerste bezoek, dat twee of drie uur duurt.

•  Gain goedkeuring. Na uw medische onderzoeken, je moet worden goedgekeurd om een ​​donor te zijn. Als je eenmaal zijn goedgekeurd, kunt u beginnen met het doneren van plasma.

•  doneren. Aan plasma te doneren, u een procedure verwant aan het hebben van uw bloed getrokken ondergaan. Een verpleegkundige plaatst een naald in de ader van de arm en verzamelt het bloed in een steriele, hooggespecialiseerde medische apparaat. De inrichting scheidt het plasma van de rode bloedcellen en andere cellulaire componenten. De rode bloedcellen en cellulaire componenten worden teruggegeven aan u, normaal gesproken met een steriele zoutoplossing om te helpen uw lichaam te vervangen het plasma dat werd verwijderd uit de volbloed. U kunt maximaal doneren aan twee keer per week naar de hoeveelheid geld die je kunt maken maximaliseren.

•  Verzamel betaling. Volgens doneren Plasma.org, vanwege de tijd die inzet een donor moet maken bij het doneren van het plasma, de industrie ontwikkelde een systeem van donor compensatie. Elke plasma donatie centrum heeft zijn eigen beloningsstructuur.

Hints

  • Breng leesmateriaal, omdat de plasma donatie proces duurt een paar uur.
  • Doneren plasma te vaak kon je aderen beschadigen.