Hoe te Pick Volle granen voor een Low-Carb dieet

Hoe te Pick Volle granen voor een Low-Carb dieet

Of je nu op een low-carb dieet om gewicht te verliezen of om een ​​medische aandoening te behandelen, is het essentieel om de koolhydraten je zeer zorgvuldig te eten kiezen. Volkoren koolhydraten bieden een groot aantal voordelen voor de gezondheid. Vezelrijke granen, pasta en brood kan helpen bij het verlagen van uw cholesterol en triglyceriden, en uw risico op een hartaanval, beroerte, diabetes en sommige vormen van kanker te verminderen. Bovendien, hele korrels gezondheid bevorderen darm en regelmatigheid. Praat met uw arts over een gezonde voeding op een low-carb plan.

Instructies

•  Draag een lijst van low-GI - of glycemische index - voedingsmiddelen. Glycemische index is een maat voor de mate waarin een koolhydraat invloed op uw bloedsuikerspiegel. Kies hele korrels met een lage GI aan uw energie niveaus stabiel te houden. Koolhydraten met een score van 55 of lager bevatten 100 procent stone-ground volkoren en roggebrood, havermout, haverzemelen, muesli, volkoren pasta, gerst en bulgur. Matige GI hele korrels bevatten quick haver, bruine en wilde rijst, couscous, snelle haver en volkoren brood. Neem de lijst naar de winkel om uw shopping trip te vereenvoudigen.

•  Lees voeding feiten etiketten zorgvuldig, wijzend op de koolhydraat-to-fiber-verhouding. De ratio voor een onverwerkt tarwekorrel is 10-1, volgens Patrick Skerrett van Harvard Health, dus kijk voor dezelfde nummers op volkoren producten. Zo moet een sneetje brood met 25 gram koolhydraten hebben ten minste 2,5 gram vezels. Meer vezels is nog beter.

•  Maak verstandige carb keuzes, omdat een low-carb dieet heeft niet veel ruimte voor korrels van welke aard ook. Naast een gezonde koolhydraten-to-fiber-ratio, op zoek naar producten laag in natrium, suiker en vet, beveelt de Harvard School of Public Health. Kies bijvoorbeeld staal bezuinigingen haver in plaats van smaak, instant havermout.