Hoe te paregoric Zoek in Minnesota

Hoe te paregoric Zoek in Minnesota

Bekend om zijn vermogen om diarree te behandelen door het kalmeren van zowel de maag en darm beweging in het spijsverteringsstelsel, paregoric is een tinctuur van opium. Tinctuur betekent alcoholisch extract en opium wordt gewonnen uit de papaver plant. Paregoric komt in vloeibare vorm en wordt 1-4 maal per dag of onmiddellijk genomen na een losse stoelgang. Om het te verkrijgen in Minnesota vereist een doktersrecept. Het voorschrijven van geneesmiddelen kunnen op verschillende locaties in de staat worden ingevuld.

Instructies

•  Minnesota is wereldwijd bekend om zijn ziekenhuizen. De nummer een is de Mayo Clinic in Rochester, Minnesota. Apotheek van de kliniek is gelegen op de begane grond van de Davis gebouw op de campus. Alleen recepten voor paregoric geschreven door Clinic artsen kan worden gevuld. Met ingang van november 2010 heeft de apotheek is geopend van maandag tot vrijdag van 8:30-17:30 Call 904-953-2021 voor actuele informatie.

•  Het College of Pharmacy van de Universiteit van Minnesota is gelegen op zowel de Minneapolis en Duluth campussen. Samen met Allina Gemeenschap Apotheken, studenten zijn in staat om voorschriften, zoals paregoric vullen, in 15 apotheken verspreid over de staat.

Apotheken zijn te vinden op plaatsen zoals Cottage Grove Allina Medical Clinic, Rum rivier Drug in Cambridge en Owatonna's Owatonna Apotheek Care.

•  In kleinere steden, kan paregoric recepten gevuld worden bij zelfstandige apotheken zoals Thrifty Witte Apotheken, met meer dan 40 locaties in Minnesota. Liebe Drug te vinden in plaatsen als Appleton, Graceville en Browns Valley. Al meer dan 100 jaar, heeft Goodrich Apotheek de gemeenschap gediend en is een partnerschap aangegaan met andere dergelijke bedrijven als Anoka Apotheek, Blaine en Elk River Apotheken.

•  Wanneer darmen zijn in wanorde, veel patiënten kiezen om het hoofd voor de apotheken van grote winkelketens om hun recept te krijgen voor paregoric gevuld.

Hele steden van Minnesota en grotere plaatsen, kunnen apotheken te vinden in Target, Walmart, Kmart, CVS en Walgreens.