Hoe te overwinnen depressie Through Self-Help

Depressie is een ernstige ziekte die gevoelens van verdriet en hopeloosheid in combinatie met lichamelijke klachten, zoals vermoeidheid of pijn in het lichaam veroorzaakt. Als je depressief bent, moet u medisch advies van een arts of een vertrouwenspersoon te zoeken. Echter, er zijn een aantal manieren waarop u kunt uw leven veranderen om jezelf te helpen de strijd depressie thuis.

Instructies

Help Yourself Overcome Depressie

•  Oefening. Volgens de Mayo Clinic website "lichaamsbeweging en lichaamsbeweging is aangetoond dat depressie symptomen te verminderen." Probeer het nemen van een dagelijkse wandeling of meld je aan voor een fitness-klasse in al buurthuis of de fitnessruimte.

•  mediteren of te bidden. Als je wat tijd in meditatie of gebed te besteden, zult u ontdekken het heeft kalmerende effecten op je leven en kan u helpen zich meer in balans. Het nemen van een moment om te kalmeren en duidelijk uw geest kan u helpen zich hersteld elke dag.

•  Roep de hulp van familie en vrienden. Als je depressief bent, kan het moeilijk zijn voor u om ernstige beslissingen te nemen over uw leven of voor uw situatie duidelijk te zien. Breng tijd door met mensen die kunnen helpen bij het objectief onderzoeken uw situatie en zoeken naar manieren om het te verbeteren. Afgezien van de tijd om rond te zijn positieve mensen kan helpen zich meer positief, ook. Wees voorzichtig niet om tijd door te brengen met iedereen die negativiteit zal toevoegen aan uw leven of voelt u zich meer depressief dan je deed om te beginnen.

•  Stel kleine doelen voor jezelf. Depressie kan je het gevoel het leven is hopeloos. Depressie kan ook weg te nemen de energie die je hebt om de dagelijkse taken uit te voeren. Stel doelen in kleine stappen, zoals het nemen van een positieve stap in de richting van herstel en het vervullen van een kleine baan rond het huis elke dag. Het uitoefenen van taken, hoe klein ze ook zijn, zal u helpen om het gevoel dat je vooruitgang boekt in je leven, die de last van de depressie vermindert.

Hints

  • Vergeet niet dat zelfhulp is slechts een deel van het helen van jezelf. Je moet ook overleggen met een arts of hulpverlener om professionele hulp en behandeling voor uw aandoening te krijgen.
  • Probeer niet op te nemen te veel dingen tegelijk. Stel kleine doelen en werken in de richting van het maken van kleine verbeteringen elke dag. Verwacht niet dat je herstel te snel zijn. Depressie is een ernstig probleem en het zal niet weg 's nachts te gaan. Met een combinatie van professionele therapie en het leven verandert, ziet u uw symptomen te verlichten in de tijd.