Hoe te overwinnen Crystal Meth Addiction

Crystal meth (methamfetamine), is een zeer gevaarlijke drug. Het is gemakkelijk om uit gebruikelijke bestanddelen, goedkoop en zeer verslavend. Als je eenmaal op het, het is heel moeilijk te stoppen gebruik, zoals wordt aangetoond door 92 procent terugval van de drug (volgens Crystalmethfaq.com). Ontwenningsverschijnselen zijn onder andere vermoeidheid, extreme depressie, slapeloosheid, onverzadigbare eetlust en rusteloosheid. Sommige zelfs psychotische reacties ervaren tijdens terugtrekking. Echter, mensen kunnen en schoppen meth voor goed elke dag. Het duurt een proces en commitment aan het leven schoon.

Instructies

Het overwinnen van een Crystal Meth Addiction

•  Erken de verslaving. Je kunt niet stoppen met het gebruik en inzetten voor het herstel als je niet echt dat je een verslaving. Met een geneesmiddel als meth, als u denkt dat u een probleem hebt, moet je zeker doen.

•  Zoek een ondersteunend netwerk van familie en vrienden. Je kan en mag niet door dit alleen. Kicking de drug is één ding; leven na verslaving is een ander. Zonder de makkelijke ontsnapping van drugs, ga je te hebben om met problemen geconfronteerd het hoofd op. Dat is waar uw steun netwerk helpt echt.

•  Maak duidelijke redenen voor jezelf over waarom stoppen is een goede zaak voor je. Vormen van realistische doelen op wat je zou willen doen als je terug te krijgen. Dit zal je iets vast te klampen aan en werken in de richting als dingen moeilijk te geven.

•  Zoek uit en voer een professioneel programma, bij voorkeur een meth-specifieke klinische programma. Meth is moeilijker te stoppen dan heroïne en er is geen substituut zoals methadon beschikbaar voor crystal meth. U krijgt een ervaren medisch team nodig hebt om je fysiek te helpen tijdens de terugtrekking proces.

•  Zoek een 12-stappen programma in uw regio. Na de detox behandeling is voltooid, is het leren om je leven te leven zonder drugs is net begonnen. Zelfs als je een geweldige persoonlijke ondersteuning netwerk, geliefden die nooit dit soort verslaving hebben ervaren kan nooit echt begrijpen wat je doormaakt, maakt niet uit hoe goed hun bedoelingen zijn. Het hebben van de begeleiding en ondersteuning van mensen die door dezelfde ervaringen van verslaving zijn geweest is een grote hulp. Een van deze 12-stappen programma is Crystal Meth Anoniem.

•  Realiseer je dat je verslaving nam de tijd om uit te spelen en zo zal je herstel. Leef voor de toekomst, één dag tegelijk. Laat het verleden in het verleden. Dat geldt slechte invloeden, en de gedachte patronen die de verslaving te beginnen gevoed. Je kan niet terug in de tijd en te wissen van uw verslaving, maar je kunt bepalen wat je vandaag doen om af te blijven meth en om te voorkomen dat een verslaafde morgen.