Hoe te Overmatig Ear Wax Verwijder

Hoe te Overmatig Ear Wax Verwijder

Het type en de hoeveelheid oorsmeer een persoon produceert is zo individueel als de persoon. Sommige mensen produceren oorsmeer dat is meer op de natte kant en anderen te produceren oorsmeer dat is droog. Oorsmeer moeten de gezondheid en conditie van het oor, maar wanneer teveel oorsmeer wordt geproduceerd en het oor verstopt raakt, kan dit van invloed gehoor en ongemak.

Instructies

•  Houd uw hoofd zodat de aangetaste oor naar boven is gericht. Trek de oorschelp voorzichtig weg van het hoofd naar het openstellen van de gehoorgang. Drop drie druppels kamertemperatuur olijfolie in het binnenoor met behulp van een pipet.

•  Kantel het hoofd voor 3-5 minuten zodat de olie naar beneden lopen de gehoorgang en verzachten overmatig oorsmeer. Veeg overtollige olijfolie uit de buitenkant van het oor met een schone doek. Olijfolie uiteraard los oorsmeer, waardoor het makkelijker te verwijderen van binnen het oor.

•  Giet water op kamertemperatuur in een rubber spuit. Kantel het hoofd weer met het getroffen oor naar boven. Spuiten het water in het oor, langzaam, zal zo klein stukjes van oorsmeer los te maken en hun weg uit het oor.

•  Draai het hoofd, zodat de getroffen oor wordt geconfronteerd met de vloer. Laat het oorsmeer los te maken en te verplaatsen door middel van de gehoorgang. Gebruik wattenstaafjes om oorsmeer dat is bereikt, de opening van het oor te verwijderen.

•  Het inwendige van het oor te verzekeren infectie niet ontstaan ​​door water of vocht in het oor. Plaats drie druppels van alcohol in de pipet en neerzetten in het oor.

•  Kantel het hoofd, zodat het oor naar boven is gericht voor een minuut en laat de alcohol aan om zijn weg te werken door middel van de gehoorgang. Kantel vervolgens het oor naar de vloer voor een moment om ervoor te zorgen de ontsmettingsalcohol reist uit het oor. Droog de binnen- en buitenzijde van het oor met een schone doek.

Hints

  • Sommige oorsmeer in het oor is belangrijk voor de gezondheid van het oor. Verwijder niet alle oorsmeer of gebruik deze oorsmeer verwijderen stappen overdreven.
  • Ga naar een dokter voor continue oorsmeer problemen.