Hoe te overleven Anorexia Nervosa

Een slopende en complexe psychische stoornis, kan anorexia nervosa dodelijk zijn. Hoewel herstel mogelijk is, kan het heel moeilijk zijn en vereist vaak een levenslange inspanning. Als je moeite hebt met anorexia nervosa, kan de volgende informatie u helpen te overleven en om te gaan met de ziekte.

Instructies

•  Zorg ervoor dat je de hulp die u nodig hebt. De behandeling van anorexia vereist vaak een holistische aanpak, met de hulp van vele verschillende experts. Bijvoorbeeld, kan een typische behandeling programma hebben een patiënt routinematig kennismaken met een voedingsdeskundige, een counselor, een psychiater en een fitness-expert, terwijl ook het bijwonen van de groep en gezinstherapie sessies.

•  Neem het een dag tegelijk. Niet alleen is het omgaan met de ziekte overweldigend, maar de behandeling is vaak net zo moeilijk. Door te focussen op het heden en wat kunt u snel bereiken, zal je doelen niet lijken buiten bereik.

•  Probeer mediteren of journaling. Anorexia zijn zo geobsedeerd met eten en hun gewicht dat ze kunnen vaak niet concentreren op iets anders. Meditatie kan een geweldige manier om de geest leeg te maken en elke obsessief, voedsel-gerelateerde gedachten te verminderen. Journaling is een grote release voor negatieve gevoelens.

•  Maak een poging om tijd door te brengen met familie en vrienden. Vaak zijn onze tijd doorgebracht met anderen centra rond voedsel, of het nu een diner met het gezin of een hapje te eten met een goede vriend te vangen. Mensen die lijden aan anorexia vaak terug te trekken van anderen, zodat ze niet te maken hebben met de verleiding van voedsel. Echter, dit alleen maar intensiveert gevoelens van eenzaamheid en depressie. Plan wat tijd met mensen die je lief te hebben - je hun steun nodig.

•  Pak de echte problemen. Vaak, anorexia nervosa is een aandoening die is geworteld in diepe emotionele pijn. Door begeleiding en zelfreflectie, proberen de diepere problemen te identificeren.