Hoe te Ouderenzorg at Home Plan


Ouderenzorg thuis is mogelijk als de familie bereid is om het te laten gebeuren. Wanneer een bejaarde familielid niet meer voor zichzelf kunnen zorgen iemand anders moet het doen. Vaak komt het neer op een keuze tussen gezin en het verpleeghuis. Als u ervoor kiest om het te doen thuis dan moet er een goed doordacht plan.

Instructies

•  Planning ouderenzorg thuis is niet eenvoudig er is veel te overwegen. Als je niet bereid bent het kan krijgen overweldigend. Er is behoefte aan teamwork zijn en alle deelnemers moeten inzetten voor de taak bij de hand. Laat er geen misverstand over bestaan ​​ouderenzorg is een enorme verantwoordelijkheid.

First things first, maak een schema. Oudere mensen hebben de neiging om beter op een schema tarief, anders krijgen ze verward en soms onrustig. Als het mogelijk is dezelfde persoon die dezelfde taak elke keer, kan verandering verontrustend zijn. Houd er ook aantekeningen op deze manier zorg en de voortgang wordt gedocumenteerd.

•  Heeft u een noodgeval lijst met medicijnen, medische aandoeningen, arts, ziekenhuis, apotheek telefoonnummers en andere zorgverleners geplaatst op de koelkast. Rechts ernaast een lijst van alle afspraken tandheelkundige, therapie, arts enz.

Het is belangrijk om te controleren ouderenzorg thuis zoals maaltijden, hoeveel ze eten, gewicht verlies of winst. Welk voedsel ze willen en hoe hun lichaam reageert op wat ze eten en drinken. Bijvoorbeeld, als ze diarree elke keer ze eten broccoli moet worden teruggebracht of geknipt uit het dieet.

•  Houd de routine hetzelfde, maaltijden, douches, wakker en slaap tijden en vooral medicijnen moeten allemaal precies op tijd te zijn. Verander nooit de dosering of het dubbele op meds. Onderzoek medicijnen online en houden op de top van hen. Soms artsen maken fouten of heb spoor niet blijven zoals ze zouden moeten en het gebeurt vaker dan we willen denken.

Monitor fysieke en mentale activiteiten. Voor ouderenzorg thuis om de beste te zijn het kan zijn aandacht voor detail nodig is. Wandelen, lezen, therapie routines, woord en legpuzzels, schrijven en spelen van kaartspellen zijn activiteiten die ze gezond van lichaam en geest zal houden. Het oude gezegde is waar als je het niet gebruikt je verliest.

•  Wees positief en vrolijk zoveel mogelijk omdat je stemming beïnvloedt hunne. Wanneer een persoon heeft lichamelijke beperkingen of langdurige ziekte hun mentale toestand kan beïnvloeden ze fysiek kan dit tegenslagen te maken. Het is gebruikelijk voor zorgverleners te overdrijven, in de stress en burn-out. Als u denkt dat dit het geval is krijgen meer hulp en het verminderen van de belasting.

Het is een bekend feit dat de ouderenzorg thuis belastend voor de familie en alle betrokken kan zijn. Iedereen die het heeft gedaan zal getuigen van dit. Indien het werk verdeeld is dan steeds uitvoerbaar en stress aanzienlijk verminderd.