Hoe te Orthopedische Schoenen maken

Orthopedische schoenen kan worden gebruikt om vele te behandelen. Ze worden vaak gebruikt voor kinderen met milde tot skelet problemen matige tot looppatroon en houding, en veel oudere mensen dragen ze om slijtage van en pijn in de enkels en andere gewrichten te voorkomen dat te corrigeren. Als je een kind die heeft een skelet afwijking heeft, moet u werken met een arts om een ​​professioneel gemaakte paar orthopedische schoenen die de specifieke toestand te krijgen. Echter, als je gewoon het gevoel dat je de steun van een paar orthopedische schoenen nodig heeft om uw voeten te helpen, dan kunt u uw eigen thuis te maken met behulp van een paar sneakers die je waarschijnlijk in je kast al.

Instructies

•  Kies de juiste soorten gel inlegzolen voor uw orthopedische schoenen. Deze komen in een verscheidenheid van maten en vormen. Orthopedische schoenen zijn over het algemeen ontworpen om zoveel mogelijk druk te ontlasten van de voet, dus je zult waarschijnlijk een full-schoen insert wilt. Gebruik dikke degenen, vooral als je sneakers worden gebruikt en kan een beetje plat op de bodem zijn. Als u likdoorns, eeltknobbels of andere voet problemen, dan kunt u verschillende soorten inserts die zijn ontworpen om deze aandoeningen te behandelen en het bouwen van een aangepaste ondersteuning zool voor jezelf in je schoen te kopen.

•  Zorg ervoor dat uw steunzolen samenwerken. Er kan een beetje overlap zijn als u meer dan een gel insert voor je schoen. Als ze te veel overlappen, moet u wellicht verstandig afknippen van de liner (het deel dat niet is gevuld met gel) om je schoen te houden en past dus gemakkelijk. Als de gel delen overlappen, probeer dan het herschikken van hen iets of je kan een ander model insert nodig hebt voor een van uw omstandigheden. Voordat u de inserts in je schoen, kunt u deze lay-out op een tafel op de top van de dunne foam insert.

•  Plaats de gel inlegzolen. Als u gebruik maakt van een enkele insert dat de gehele onderkant van de show omvat, dan kun je gewoon schuif deze in de schoen. Echter, als je een verscheidenheid van inlegzolen aan verschillende voorwaarden te voet te behandelen heeft geselecteerd, schuift een dunne, nongel insert gemaakt van schuim in de schoen en vervolgens plaats je gel inserts op de top van het.

•  Draag uw schoenen met dikke sokjes of aloë sokken. Terwijl je eigenlijk niet deze sokken in je schoenen te installeren zonder het creëren van een ongezonde voet-omgeving, moet u nog steeds overwegen ze een deel van uw orthopedische schoenen. De aloë sokken of dikke sokjes zullen extra enkel ondersteuning te bieden en zullen je voeten te houden van bewegen helemaal in je schoenen. Zij zullen ook schokken op te vangen wanneer je wandelt of loopt.

Hints

  • Wanneer u het uitkiezen van je sneakers aan te zetten in orthopedische schoenen, proberen op verschillende paren. Het belangrijkste ding dat u zoekt, is dat ze een goede steun voor de enkels. Terwijl je andere aspecten van de schoen kan aanvullen, goede enkel ondersteuning is van vitaal belang om al in de structuur van de schoen voordat je begint te veranderen andere aspecten om het orthopedisch maken. U kunt zien of een schoen heeft een goede steun voor de enkels als het zich tenminste aan de bult in je enkels en als het houdt je enkel van rollende links naar rechts. Kant van uw zelfgemaakte orthopedische schoenen strak om ervoor te zorgen dat uw voet blijft stevig op zijn plaats gedurende de dag. Deze schoenen zullen u ook helpen als u een slechte bloedsomloop, omdat ze je voeten warm houden. U moet een schoon paar sokken elke keer dat je ze op te gebruiken.
  • Als u ernstige problemen gespierd of skelet gezondheid, zullen zelfgemaakte orthopedische schoenen niet deze problemen te verhelpen. Een bezoek aan een arts voor hulp en aangepaste orthopedische schoenen.