Hoe te optimaliseren Uw Cardio om vet te verbranden sneller

Hoe te optimaliseren Uw Cardio om vet te verbranden sneller

Cardio, zoals hardlopen, fietsen of zwemmen, geldt als een van de belangrijkste manieren om jezelf fit en gezond te blijven, zo meldt het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Helaas zijn veel mensen leiden een druk leven en hebben schema's die niet veel tijd hoeft te verlaten voor de oefening. Met een paar workout tips en veranderingen in levensstijl, kunt u uw cardio workout te optimaliseren, zodat je vet te verbranden sneller, gewicht te verliezen sneller en meer voordelen uit uw oefening in minder tijd.

Instructies

•  Warm-up door het doen van vijf minuten van uw gekozen vorm van cardio, zoals hardlopen, maar op een langzame en zachte snelheid. Warming-up voordat u gaat trainen vermindert uw risico's van verwondingen, verhoogt de levering van zuurstof naar je spieren, vermindert melkzuur opbouw - dit kan helpen u langer uitoefenen zonder moe - en verhoogt de kerntemperatuur van je lichaam, zodat je verbrandt meer calorieën en vet.

•  Drink 20 oz. van water drie uur voordat je cardio begint, nog eens 8 oz. een half uur voordat je gaat trainen, en 10 oz. elke 20 minuten tijdens het sporten. Het handhaven van een goede hydratatie verbetert uw workout prestaties, zodat u kunt werken je lichaam harder en meer vet verbranden. Bovendien, het drinken van koud water verhoogt de stofwisseling van uw lichaam en kan u helpen vet te verbranden sneller gedurende de dag.

•  Stel een timer. Voor een optimale gezondheid, moet de gemiddelde volwassene cardio te doen voor 30 minuten per dag. Een studie van Duke University ontdekte dat mensen die zoveel dagelijkse cardio verlaagd hun totale gewicht en vet verloren van rond de buik - een specifiek soort vet gekoppeld aan een hoger risico op kanker en diabetes - maar die niet zoveel cardio deden eigenlijk opgedaan buikvet.

•  Vermijd het eten voordat het doen van cardio, bij voorkeur uitoefenen in de ochtend voordat je zette het ontbijt. Dit is een gangbare praktijk onder fietsers die willen om vet af te houden. Een studie in de 'Journal of Applied Physiology "gemeld dat gevast cardio helpt vet te verbranden efficiënter, terwijl een studie gepubliceerd in het" British Journal of Nutrition' vond dat gevast ochtend cardio verbrandt 20 procent meer vet dan cardio gedaan na het ontbijt.

•  Voeg interval training, die versnelt uw algehele stofwisseling en verbrandt meer vet in dezelfde hoeveelheid tijd als een traditionele 30 minuten durende set van steady-state oefening. Dit werkt met elk type van cardio, zoals fietsen of traplopen. Het enige wat je hoeft te doen is afwisselend ultrasnelle vormen van de door u gekozen type cardio, gevolgd door perioden van tragere cardio. Bijvoorbeeld, de American College of Sports Medicine adviseert proberen 60 seconden van het lopen, gevolgd door 60 seconden sprinten, en flipping heen en weer tussen de twee voor ongeveer een half uur.

Hints

  • Altijd praten met uw arts voordat u uw oefening routine of het wijzigen van uw dieet. Ieder lichaam is anders, en je reeds bestaande medische factoren kunnen de beste vorm van vet verlies voor u beïnvloeden.