Hoe te Oplossing Zorg voor een Neti Pot

Hoe te Oplossing Zorg voor een Neti Pot

De neti pot is ontstaan ​​vanuit de Ayurvedische / yoga-traditie als een manier om onzuiverheden te reinigen van het lichaam. Een smalle keramische kom met een tuit net als een theepot, heeft dit eenvoudige apparaat opgedaan populariteit onder vele sinus congestie te lijden. Met behulp van een eenvoudige zoutoplossing, kunt u spoelen slijm en bacteriën in je neusholte om hulp te bieden en de infectie te voorkomen. Het maken van uw eigen oplossing is eenvoudig en aanbevolen door artsen dat de neti pot aan hun patiënten voor te stellen.

Instructies

•  Bereid 8 oz. gezuiverd lauw water. Als je niet een waterfilter hebt, breng het water aan de kook, laat afkoelen.

•  Los 1/8 theelepel zout in het water.

•  Giet oplossing in neti pot en volg de instructies voor gebruik.

Hints

  • De aanbevolen hoeveelheid zout per 8 oz. water kan variëren. Een achtste theelepel. zou goed zijn voor jou, maar een meer geconcentreerde oplossing kan beter zijn voor sommigen. Bijvoorbeeld, Web MD suggereert tot een 1/2 theelepel per 1 kopje water. Het beste zou zijn om te beginnen met een kleinere hoeveelheid zout, dan is verhoging van het bedrag indien nodig.
  • Terwijl de neti pot is een geweldige manier om congestie te verminderen, als je ziek bent of een ernstige sinus problemen is het best om uw arts of een oor, neus en keel specialist.