Hoe te Oorzaken van Joint Pijnen en nachtelijk zweten Herken

Hoe te Oorzaken van Joint Pijnen en nachtelijk zweten Herken

Nachtzweten en gewrichtspijn zowel uw slaap verstoren. Verschillende omstandigheden kan deze combinatie van symptomen. Nachtelijk zweten kan het resultaat van de menopauze en een symptoom van andere omstandigheden. Pijn in de gewrichten is de vloek van arthritics en fibromyalgics en kan chronisch en onverbiddelijk zijn. Vrouwen die de menopauze kan worden geplaagd met een verhoogde pijn in de gewrichten, omdat ze de gezamenlijke bescherming die door het hormoon oestrogeen niet meer hebben. Bovendien, gewrichtspijn toe met de leeftijd, vaak het gevolg van osteoartritis, die de slijtage vorm van artritis.

Instructies

Mogelijkheden

•  Het ervaren van nachtelijk zweten en pijn in de gewrichten komt vaak voor bij vrouwen die peri-menopauze en volledig menopauze. Wanneer je ervaart dit, zijn hormonen schommelen en dan afneemt, die nachtelijk zweten en gewrichtspijnen kan veroorzaken, want er is niet meer genoeg oestrogeen om de gewrichten te beschermen. Ook wanneer oestrogeen is in overvloed te weert ontstekingen. Wanneer oestrogeen afneemt, gewrichten hebben meer kans op ontstoken raken. Vrouwen in de menopauze kunnen ervoor kiezen om hormoonvervangende therapie of fyto-oestrogenen, die bijdragen tot het verminderen symptomen van de menopauze en verminderen het optreden van nachtelijk zweten en pijn in de gewrichten nemen.

•  De aandoening lupus, dat een inflammatoire aandoening die verbindende bloedvatwanden, gewrichten, nieren en slijmvliezen, omvat kunnen nachtelijk zweten en gewrichtspijn veroorzaken, volgens Merck.com. Behandelen lupus omvat het gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, corticosteroïden en anti-malaria medicijnen.

•  Een aandoening, de zogenaamde coccidiodimycosis kunnen beide nachten zweten en pijn in de gewrichten veroorzaken. Daarnaast kunt u zwelling van de gewrichten, stijfheid en kortademigheid als u zijn getroffen met deze aandoening. Cocciodioidoycosis is een infectie veroorzaakt door de sporen van Coccidioides immitis, die een schimmel. Als de sporen worden ingeademd, dit resulteert in infectie, de symptomen van die kan variëren van nauwelijks merkbaar tot ernstig. Die individuen die een slecht immuunsysteem hebben meer kans op een ernstige infectie te krijgen van deze schimmel dan degenen die gezond zijn. Als je hebt ingeademd deze sporen, zal het overal mee naartoe nemen van een week tot drie weken, dat is de incubatietijd, voordat je symptomatisch wordt, volgens Healthline.com.