Hoe te Oorpijn behandelen met acupressuur

Hoe te Oorpijn behandelen met acupressuur

Het is niet ongebruikelijk om wakker in het midden van de nacht met een oorpijn of met een kind klagen dat zijn oren pijn doen. Op dat uur, het onmogelijk is om je kind naar de dokter om uit te sluiten oorontstekingen. Acupressuur, een vorm van de traditionele Chinese geneeskunde (TCM), kan een effectieve manier om oorpijn bij volwassenen en kinderen te behandelen. Hoewel acupressuur niet gewist van een infectie, het werkt als een anti-inflammatoire en kan bevorderen drainage van de lymfeklieren.

Instructies

•  Zoek een acupuncturist die patiënten kunnen behandelen met acupressuur methoden. Als je een kind met frequente oorpijn hebt, kunt u een acupressuur practitioner die gespecialiseerd is in pediatrische zorg te selecteren. Gebruik Acufinder.com geavanceerde zoekmotor providers met ervaring op deze gebieden te lokaliseren (zie bronnen hieronder).

•  noteren enkele aantekeningen over uw oorpijn naar de acupressuur practitioner helpen bij het ​​opsporen van de knelpunten die het meest effectief in het verlichten van de pijn zal zijn. Gebruik woorden zoals "scherp", "dull" en "straalt" om pijn, evenals de locatie beschrijven op of in het oor.

•  Verwijder alle oorbellen voor een acupressuur afspraak en zorg ervoor dat je oren en schoon en droog. Het merendeel van de drukpunten gebruikt om oorpijn te behandelen zijn op het oor zelf.

•  Maak het uzelf gemakkelijk op de onderzoekstafel of stoel die de acupressurist biedt voor u. Sommige drukpunten gestimuleerd kan worden voor maximaal 10 minuten per keer, dus je zult willen proberen niet te veel te bewegen in die tijd.

•  Vraag voor een foto of een tekening en een beschrijving van drukpunten gebruikt voor oorpijn en hoe ze te stimuleren. Deze punten zijn onder andere gebieden van je oorlel, bij de opening van uw oor, op de achterkant van uw oor wanneer het voldoet aan je hoofd en op je enkels. Als je eenmaal weet de juiste manier om druk uit te oefenen om de punten, kunt u uzelf trakteren thuis als dat nodig is.

•  Trakteer uzelf of uw kind voor oorpijn door te beginnen met de druk punt dat het verst van het oor zelf. Langzaam werk je weg naar de punten die zich bevinden waar de patiënt is het ervaren van de pijn, aangezien deze gebieden erg mals aanvoelt kan zijn. Als een drukpunt lijkt meer pijn dan een ander verlichten, gericht op dit punt voor een langere periode.

Hints

  • Uw acupressure specialist kan zaden hechten aan de drukpunten die worden gebruikt om oorpijn te behandelen zelfbehandeling vergemakkelijken. Zaden zijn kleine metalen balletjes die het gemakkelijker maken voor patiënten om de juiste drukpunten te vinden en zijn bevestigd aan uw oor met tape of bandages eerste hulp.
  • Gebruik altijd acupressuur met medeweten en toestemming van uw arts. Zorg ervoor dat uw oren te hebben onderzocht om uit te sluiten infectie voordat u zich wenden tot alternatieve geneeswijzen zoals acupressuur als een behandeling voor uw oorpijn.