Hoe te Ongebruikte Medicijnen in Pennsylvania Doneren

Hoe te Ongebruikte Medicijnen in Pennsylvania Doneren

Veel staten hebben programma's die u toelaten om medicijnen die u niet hebt gebruikt of niet meer nodig hebt te doneren. Deze donaties worden gegeven aan mensen in nood. In 2008 werd een wetsvoorstel bekend als de Cancer Drug Repository Program Act werd aangenomen in Pennsylvania waardoor de staat om dure medicijnen tegen kanker te verstrekken aan patiënten met lage inkomens. State Board of Pharmacy Pennsylvania vereist dat u een paar richtlijnen te volgen om ervoor te zorgen dat uw medicatie aanvaardbaar is voordat u uw donatie kunt maken.

Instructies

•  Analyseer de medicijnen die u wilt doneren om ervoor te zorgen dat het niet is verstreken. Medicijnen die zijn verstreken zijn niet aanvaardbaar. Een zichtbare toekomst vervaldatum moet zichtbaar zijn als goed. Deze vereiste zorgt ervoor dat de versheid van de medicatie. Uw gedoneerde medicijnen moet worden verzegeld in de ongeopende originele verpakking, bevestiging van haar ongebruikte toestand.

•  Neem contact op met uw lokale health faciliteiten zoals apotheken, ziekenhuizen en klinieken. Vanwege de "gesloten drug delivery system" in het Pennsylvania, worden patiënten niet toegestaan ​​om direct te doneren medicatie om de repository programma. U moet eerst contact opnemen met uw lokale medische voorzieningen uit te vinden of ze worden aan het programma deelnemen.

•  Lever uw medicijnen om de professionele faciliteiten die u hebt gekozen om uw medicijnen te doneren aan. Deze faciliteit zal uw medicatie te controleren volgens de richtlijnen die door de apotheek boord. Als aanvaardbaar, kan u gevraagd worden om een ​​verklaring van afstand te ondertekenen. Het onwettig is om een ​​vergoeding voor drug donaties te accepteren, maar uw donatie kan fiscaal aftrekbaar zijn als je betaald voor de medicatie zelf. Zodra uw medicatie wordt aanvaard voor donatie, heb je deelgenomen aan een levensreddende programma dat ten goede zal komen mensen in nood.