Hoe te om Uw Cholesterol Numbers naar Drop

Heb je nodig om je cholesterol nummers laten vallen? Dit artikel kan in staat zijn om u te helpen met het. Als u de stappen op deze ehow doen zult u uw cholesterol nummers daling zien.

Instructies

•  Het eten van de juiste voeding is de eerste stap in het laten vallen van uw cholesterol. Voedingsmiddelen zoals vis en noten hebben omega-3 vetzuren die je hart te helpen en zullen u helpen de slechte nummers te laten vallen en je goede cholesterol nummers te verhogen. Cholesterol is een van de dingen die u niet denken als je jong bent, maar kon nog steeds een probleem voor je zijn.

•  Workout voor 30 minuten per dag. Door het droppen van 5 tot 10 pond is kon helpen drop je cholesterol nummers. Door te lopen slechts een mijl per dag kunt u aanzienlijk verminderen uw gewicht. Doe wat je kunt om uw oefening te verhogen, zal het helpen op de lange termijn.

•  Wees positief zal het niet 's nachts werken, maar als je deze stappen doet u een daling van uw cholesterol te zien. Uw hart zal u er dankbaar voor zijn.