Hoe te Oil Pull Met Tea Tree Oil

Hoe te Oil Pull Met Tea Tree Oil

Olie trekken is een traditionele Indiase folk remedie die is gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde te versterken tanden, slechte adem te bestrijden, het verbeteren van de spijsvertering en helpen verlichten van diverse andere aandoeningen, zoals hoofdpijn. De werkzaamheid van het middel nog betrokken, maar sommige recente studies hebben aangetoond dat het effectief is bij de bestrijding van bacteriën en plaque in de mond. Een studie uitgevoerd door de afdeling Pediatrische Tandheelkunde in India en gepubliceerd op PubMed.gov concludeerde: "De olie trekt therapie toonden een vermindering van de plaque-index, aangepast tandvlees scores, en de totale kiemgetal van aerobe micro-organismen in de plaque van adolescenten met plaque geïnduceerde gingivitis. "

Instructies

•  Voeg 3-5 druppels tea tree olie een eetlepel sesamolie. Sesamolie is de traditionele olie aanbevolen voor olietrekken vanwege de hoge voedingswaarde en anti-inflammatoire eigenschappen. PubMed.gov staten, "Sesamolie werd onderzocht bij de behandeling van in C57BL / 6 muizen. Met grote anti-inflammatoire activiteit en oudsher gebruikt om inflammatoire aandoeningen." Andere oliën die kunnen worden gebruikt als vervangers zijn zonnebloemolie, kokosolie, olijfolie, of andere plantaardige koudgeperste olie.

•  Doe de sesam-tea tree olie mix in de mond en spoel het rond zoals je zou een mondwater. Tea tree etherische olie is bekend om zijn antibacteriële eigenschappen en verbeteren het tandvlees. Het gebruik van etherische oliën voor mondverzorging heeft bewezen effectief te zijn. Volgens een andere studie gepubliceerd over PubMed.gov, "Mondzorg met etherische olie kan een effectieve orale gezondheid verpleegkundige interventie te zijn."

•  Spoel de mond en tanden met de oliën voor 15 tot 20 minuten. Swish het rond de mond, tot alle gebieden vooral rond de tanden. Natural News suggereert, "De kans is groot dat het een paar dagen zal duren om te wennen aan deze procedure. Het kan nodig zijn om de olie te spugen na een paar minuten als je begint. De olie zal vermengen met je speeksel, steeds dun en wit . `s zei dat als het wit wordt, is dit een indicatie dat het is 'getrokken' gifstoffen, en je kunt het uit te spugen."

•  Gooi de olie door het spugen in een gootsteen of toilet. Het wordt ook aanbevolen om het weg te gooien in een vuilnisbak of een compostbak als de olie is meestal erg denken en kon de gootsteen afvoer verstoppen.

•  uw mond grondig wassen na het spugen van de olie. Je kon gewoon wassen met gewoon water of gebruik een drie-procent oplossing van waterstofperoxide in water verdund, die zal helpen zich te ontdoen van alle resterende giftige stoffen in de mond die tijdens de olie te trekken proces werden getrokken.

Hints

  • Het wordt aanbevolen om de olie in de vroege ochtend trekken doen, na het wakker worden en voor het eten.
  • Laat de olie niet te slikken omdat het giftig na olie trekken wordt.
  • Vermijd slikken waterstofperoxideoplossing, zoals het problemen kan veroorzaken bij inslikken in grote hoeveelheden.