Hoe te Oefening na nierstenen Resume

Nierstenen is een soort pijnlijke aandoening die optreedt wanneer een mineraalafzetting bouwt in de nieren of urinewegen. De symptomen omvatten abdominale pijn, bloed in de urine en ongemak in de liesstreek. Als je eenmaal hebt doorlopen behandeling voor nierstenen, zult u nazorg instructies te ontvangen. Met deze instructies, zult u waarschijnlijk worden gericht op hoe om te gaan over het hervatten oefening na het ondergaan van de behandeling.

Instructies

•  Praat met uw arts over hoe snel kun je weer verder met trainen nadat niersteen behandeling en wat voor soort activiteiten veilig te doen zijn. Een arts zal waarschijnlijk verklaren dat een persoon moet wachten tussen de twee en drie weken voor het uitoefenen nadat zij een behandeling hebben ondergaan. Indien er vragen zijn, bel zijn kantoor voor advies.

•  Bepaal het soort activiteiten dat u deelneemt aan na het ontvangen van de behandeling voor nierstenen. Een arts kan cardiovasculaire oefeningen zoals fietsen, wandelen en zwemmen raden.

•  Drink veel water. Nierstenen kunnen terugkomen als gevolg van inspannende lichaamsbeweging, zonder een goede hydratatie. Consequent slok op water tijdens het sporten.

•  Neem regelmatig een pauze. Bij het hervatten oefening na niersteen behandeling, is het belangrijk om geleidelijk te verlichten terug in uw regime. Neem een ​​water pauze en rust ten minste om de 15 minuten.

•  Plan uit te oefenen gedurende 30 minuten continu. Om een ​​herhaling van nierstenen te voorkomen, moet je oefenen voor een minimum van een half uur per dag. Het hervatten van uw trainingen zullen helpen voorkomen dat calcium zich ophoopt in je nieren.