Hoe te Nursing Students for Progression Evalueer

Hoe te Nursing Students for Progression Evalueer

Verpleegkundig onderwijs is ontworpen om meerdere doelen dienen. Twee van de belangrijkste zijn de verwerving van een stevig fundament van kennis en het vermogen om essentiële procedures verpleging te voeren. Als studenten nemen verpleging klassen moeten ze bepaalde specifieke concepten en ideeën te leren. Ervoor zorgen dat de leerling-verpleegkundigen leren wat ze moeten weten is van vitaal belang. Een goed voorbereid afgestudeerde kan een werkelijk effectieve zorgverlener zijn.

Instructies

1 Maak een tijdsbestek. Het opstellen van een lijst van essentiële verpleegkunde concepten die studenten moeten beheersen voordat afstuderen van school voor verpleegkundigen. Let op welke klassen studenten nemen en wanneer ze die moeten nemen. Maak een lijst van ideeën die worden onderwezen elk semester. Studenten eisen om specifieke informatie te leren als elke term komt tot een einde.

•  Maak een set van normen die alle leerling-verpleegkundigen moeten voldoen. Zodra studenten afstuderen van school voor verpleegkundigen, zijn ze verplicht om staat licentie examens te solliciteren naar een baan als verpleegster. De NCLEX of National Counsel Licensure examen is een multiple choice examen. Het examen vraagt ​​kandidaten om specifieke kennis van onderwerpen zoals veiligheid en infectie controle, vermindering van de potentiële risico's en psychosociale integriteit aan te tonen. Alle studenten moeten in staat zijn om aan te tonen dat ze hebben het materiaal met betrekking tot het examen als hun studie voortgang geleerd.

•  Test basiskennis van een student. Na een jaar van de verpleging klassen alle studenten een basiskennis van bepaalde specifieke verpleegkunde concepten moeten hebben. Studenten moeten vertrouwd zijn met begrippen zoals het behoud van een steriel veld, het berekenen van een specifieke dosering van de medicatie, en de menselijke psychologie en anatomie zijn. Hebben alle studenten een test om te bepalen hoe goed ze deze concepten onder de knie hebt. Studenten die zich niet aan meesterschap in specifieke onderwerpen aan te tonen moeten corrigerende hulp worden geboden in te halen.

•  Meet praktische vaardigheden van een student. Na studenten verpleegkunde hun klas werk hebben afgerond, moeten zij een termijn van de job training bekend als klinische opleiding te voltooien. Tijdens het klinisch onderwijs oefenen studenten vaardigheden, zoals het veranderen van verbanden en het invoegen van intraveneuze lijnen in de ader van een patiënt. Studenten verpleegkunde moet elke week worden gevraagd om hun vermogen om bepaalde specifieke procedures uit te voeren. Zoals de term vordert alle studenten moeten in staat zijn om alle noodzakelijke procedures te beheren zonder te verwijzen naar een leerboek. Studenten die fouten maken moet worden gegeven sanering.