Hoe te Nursing School Beleid Schrijf

Hoe te Nursing School Beleid Schrijf

School voor verpleegkundigen beleid moet betrekking hebben op elk aspect van de verpleegkundige opleiding. Zij moeten ook worden herschreven en vernieuwd in reactie op veranderingen in de wetgeving, de werkgelegenheid en vragen voor de bestrijding van discriminatie en de publieke bezorgdheid over de gezondheidszorg. Een voorbeeld is associatieproces van de American Nurses '' Nurse Staffing en Patient Outcomes in de opname ziekenhuis Setting ", die in reactie op de bezorgdheid over onderbezetting werd geproduceerd. Omdat verpleegkundige opvoeders zijn verantwoordelijk voor de opleiding van de verpleegkundigen van de toekomst, ze zijn belangrijke spelers in de gezondheid van de natie de zorg en het behoud van school voor verpleegkundigen beleid is essentieel.

Instructies

•  Kijk naar het bestaande beleid, vooral als u die een vertrouwd onderwerp, zoals examens, opnames of dress code. Noteer de tekortkomingen of onjuistheden van het bestaande beleid en bespreken met collega's. Bestudeer de relevante beleidsterreinen van andere scholen voor verpleegkunde. Velen kunnen online op de school voor verpleegkundigen websites te vinden. Als u het schrijven van een nieuw beleid, schrijf alle belangrijke onderwerpen die u wilt opnemen.

•  Noteer de belangrijkste doelstellingen van het beleid en maak een lijst van degenen die worden beïnvloed worden door het, zoals de laatstejaars studenten of docenten. Contacten onderhouden met vertegenwoordigers van deze organen. Als het beleid is nieuw, controversieel of complexe - zoals een ethisch beleid - het opzetten van een werkgroep om te helpen schrijven.

•  Verspreiden van een ontwerp-kopie van de polis aan de leden van de werkgroep of senior collega's in de school. Vraag voor commentaar en kritiek, en accepteer deze als een constructieve stap in de voorbereiding van de best mogelijke uiteindelijke beleid. Bereid het definitieve ontwerp. Opnemen in het desbetreffende medium, zoals de studenten inductie pak. Vraagt ​​alle betrokken partijen om het beleid te lezen en te ondertekenen een verklaring te zeggen dat ze hebben gedaan. Stel een beoordeling datum voor het beleid, zodat u de effectiviteit ervan kan beoordelen.