Hoe te Nursing Home Nalatigheid rapporteren

Het ontdekken van je geliefde lijdt aan verpleeghuis nalatigheid is net zo pijnlijk als het vinden van over misbruik. Volgens IQ Verpleeghuizen, verwaarlozing komt vaker voor in verpleeghuizen en wordt gedefinieerd als slechte verzorging van de bewoners. Je geliefde mag niet in staat is zich te verdedigen of kan bang zijn om te spreken zijn. Het is dan aan jou om de schuld te melden voor de veiligheid van uw geliefde.

Instructies

•  Verzamel bewijs van nalatigheid. Neem foto's van elke doorliggen, slechte verzorging, onhygiënische omstandigheden of enige andere tekenen van verwaarlozing.

•  Vraag andere bewoners als behoeften niet wordt voldaan. Opschrijven in een dagboek tekenen van medicatiefouten, dwalen van de patiënten of als medewerkers zijn traag om te reageren op verzoeken. Noteer specifieke tijden en data en de namen van de medewerkers in dienst.

•  Geef je informatie aan het verpleeghuis beheerder. Vul een vordering tegen het verpleeghuis, zoals voorgesteld door Nursing Home Misbruik Resource.

•  Neem contact op Adult Protective Services. U kunt een rapport door het National Center op Elder Abuse bestand. Meld je bewijs om een ​​advocaat.