Hoe te Nose Pads op Eyewear aanpassen

Hoe te Nose Pads op Eyewear aanpassen

De neus pads op uw bril kan maken of breken uw dagelijkse activiteiten. Als de neus pads zijn te strak ze kunnen irritatie en ongemak veroorzaken aan de brug van je neus. Als de neus pads zijn niet strak genoeg is, kan je bril afglijden je gezicht wanneer je naar beneden kijkt of draai je hoofd te abrupt. Ervoor zorgen dat je neus pads zijn afgeregeld kan verlichting bieden bij een aantal van de vervelende aspecten van het dragen van een bril. Als de neus pads op passende wijze worden aangepast, moet je niet eens in de gaten als je het dragen van uw bril. Ze moeten licht en comfortabel zijn als rustend op je neus.

Instructies

•  Gebruik je vingers als een eerste poging om de neus pads aan te passen zodat ze passen knus en zonder enige moeite of ongemak. Als u niet in staat om de neus pads op de juiste wijze aan te passen zijn, gebruik een tang om kleinere aanpassingen die zijn nauwkeuriger te maken.

•  Zet je bril op je gezicht en neem mee als ze te strak of te verliezen in de neus pad gebied. Als ze worden veroorzaakt overdruk en ongemak, ze zijn te strak. Als ze vallen je gezicht bij het zoeken naar beneden, ze zijn te los.

•  Neem de bril van je gezicht en leg ze op een vlakke, harde ondergrond zoals een aanrechtblad. Druk voorzichtig op of trek de armen van de neus pads in de richting nodig. De armen van de neus pads zijn gemaakt om het aanpassen en de druk neemt dus je hoeft geen zorgen te maken over het breken van hen.

•  Leg ze terug op je gezicht na hen passen. Gebruik een spiegel en kijk hoe ze eruit zien op je gezicht. Het doel is om ze comfortabel met een goede pasvorm te maken met behoud van de juiste balans in het gezicht. Als de glazen worden scheef op het gezicht, kunt u het aanpassen proces voort te zetten totdat u het gewenste resultaat te bereiken. Een vriend of familielid te helpen aanpassen en suggesties te doen tijdens het proces.

•  Maak en bewaar uw bril in een brillenkoker wanneer je ze niet dragen. Wees extra voorzichtig bij het verwijderen en deze te plaatsen op je gezicht om niet te bewegen de aanpassingen die je hebt gemaakt.