Hoe te nierstenen Met Olive Leaf Extract Verdrijf

Hoe te nierstenen Met Olive Leaf Extract Verdrijf

Nierstenen bestaan ​​uit gekristalliseerde calcium meestal gecombineerd met oxalaat of fosfaat. Bij de meeste mensen, denk nierstenen niet gevormd omdat chemische stoffen in de urine voorkomen kristallisatie. Bij sommige mensen, dat mechanisme faalt. De meeste nierstenen zijn klein en pass nieren en uit het lichaam zonder enige symptomen. Grotere nierstenen kunnen pijn en vermoeidheid. In ernstige gevallen wordt chirurgie vereist.

In onderzoek van Finse wetenschappers en gepubliceerd in Kidney International, werd ontdekt dat bacteriën kunnen bijdragen aan nierstenen net als de H. pylori bacteriën leidt tot maagzweren. Omdat nierstenen gevolg bacteriën zijn, kan een anti-bacterieel middel zoals olijfolie extract helpt nierstenen te lossen.

Instructies

Behandel nierstenen met Olive Leaf

•  Identificeer dat je nierstenen hebt en niet een andere aandoening, zoals een nierinfectie. Nierstenen veroorzaken een kramp, pijnlijk gevoel in de onderrug en aan de zijkant. Vaak moeten plassen en bloed in de urine zijn ook vaak voor.

•  Neem 500 mg olijfblad extract in de vorm van tabletten om de zes uur. Voor een betere absorptie, neem olijfbladextract tussen de maaltijden door.

•  Volg uw symptomen. Als u niet verlichting ervaren binnen een dag of twee, het verhogen van uw dosering tot 1000 mg elke zes uur.

•  Ga naar een arts als uw symptomen niet binnen twee weken of als de pijn in je nieren erger opruimen.

Hints

  • Olijfbladextract doodt virussen en bacteriën in je lichaam. Je kan hoofdpijn en vermoeidheid ervaren in reactie. Als je dat doet, verlaag je de dosering aan of twee keer per dag totdat de symptomen verbeteren.