Hoe te Nicotine kopen

Hoe te Nicotine kopen

Nicotine is een chemische verbinding die in tabak. Het produceert een psychoactieve werking op het lichaam. Nicotine kan worden gerookt in sigaretten, sigaren of pijpen; gekauwd door het gebruik van pruimtabak of nicotine kauwgom; ingeademd door het gebruik van elektronische sigaretten of nicotine inhalers; en geabsorbeerd met nicotinepleisters.

Instructies

•  Aankoop sigaretten, pijptabak, sigaren en pruimtabak bij uw plaatselijke rook winkel, drogisterij of supermarkt. Moet u een geldig rijbewijs of door de staat uitgegeven identiteitsbewijs te verstrekken om te bewijzen dat u 18 jaar of ouder zijn om tabaksproducten te kopen. Het is legaal om sigaretten en andere tabaksproducten online kopen als je ouder bent dan 18, maar het is illegaal niet om uw staat belastingen te betalen op deze sigaretten, omdat dit wordt beschouwd als belastingontduiking. Bewijs van leeftijd nodig zal zijn wanneer online sigaretten worden geleverd aan uw deur.

•  Koop nicotine kauwgom bij uw lokale drogisterij. Het is meestal beschikbaar achter de toonbank of in een afgesloten glazen kast, en moet u een geldig rijbewijs of door de staat uitgegeven identiteitsbewijs tonen om te bewijzen dat u 18 jaar of ouder zijn, op dezelfde manier zou je als je de aankoop van tabaksproducten. U kunt nicotine kauwgom kopen online, maar bewijs van leeftijd is nodig wanneer u zich aanmeldt voor het pakket.

•  Aankoop nicotinepleisters bij uw lokale drogisterij, of ze te verkrijgen bij uw school of gratis kliniek. Sommige instellingen bieden gratis nicotinepleisters om hulp te bieden bij het stoppen met roken. Anders kan nicotinepleisters worden gekocht met een geldig rijbewijs of door de staat uitgegeven identiteitsbewijs te bewijzen dat je 18 jaar of ouder. Het is mogelijk om nicotinepleisters online te kopen, hoewel bewijs van leeftijd nodig zal zijn wanneer u zich aanmeldt voor het pakket.

•  Koop elektronische sigaretten of nicotine inhalers bij uw plaatselijke rook winkel of online. Elektronische sigaretten zijn plastic inrichtingen waarin nicotine cartridges geladen en ingeademd net als een inhalator nicotine. Hierdoor kan de pure nicotine te absorberen in je lichaam zonder dat de andere negatieve effecten van tabak. U zal worden gevraagd om een ​​bewijs van leeftijd, zowel online als in rook winkels. Je moet 18 aan te schaffen en te gebruiken elektronische sigaretten of nicotine inhalers.

•  Aankoop nicotinepatronen online of bij uw plaatselijke rook winkel. Nicotine cartridges zijn vullingen die in een lege elektronische sigaret kan worden geplaatst en bevatten pure, onder druk nicotine binnen. U moet een bewijs van uw leeftijd, die ouder zijn dan 18 jaar moeten zijn, om deze cartridges online of bij uw plaatselijke rook winkel kopen bieden.

Hints

  • Je moet 18 zijn om sigaretten te roken of nicotine.
  • Nicotine is verslavend en is slecht voor je gezondheid niet uit hoe het wordt opgenomen in je lichaam.