Hoe te Nicotine Detect in een systeem-

Hoe te Nicotine Detect in een systeem-

Nicotine gebruik, terwijl het legaal voor volwassenen in de leeftijd van 18, is in snel tempo een maatschappelijk taboe. Werkgevers mogen bepalen of een kandidaat op basis van hun gebruik van tabak te huren, zijn zorgverzekeraars toegestaan ​​om tabak gebruikers hogere premies en scholen rekenen soms studenten voor het gebruik van tabak te testen. Voorbij zijn de dagen dat het gebruik van tabak was gemakkelijk te vermoeden, maar moeilijk te bewijzen. Verschillende proeven geven nu de mogelijkheid om definitieve testen tabaksgebruik.

Instructies

•  Voer een urinetest. Hoewel nicotine verdwijnt snel uit het lichaam, een bijproduct van het gebruik genaamd cotinine detecteerbaar in de urine gedurende ongeveer vier dagen na de laatste sigaret wordt gerookt. U voert een urinetest net als een zwangerschapstest of een drug test wordt gedaan. Plaats gewoon een vers monster van de urine op een chemisch behandelde absorberend testproduct, en lees de resultaten na een bepaalde tijd.

•  Voer een bloedtest. Hebben een getrainde professional doen dit soort tests. Cotinine in het bloed lager dan die in urine, maar blijft in de bloedstroom langer. De resultaten verschijnen tot drie weken na het laatste gebruik van nicotine.

•  Voer een speekseltest. Deze test wordt uitgevoerd als een test van DNA door zwabberen de binnenzijde van de wang van een speeksel monster. Cotinine detecteerbaar in het speeksel ongeveer zeven tot 10 dagen uit het gebruik van nicotine.

•  Voer een haar bemonstering test. Cotinine, zoals andere geneesmiddelen, detecteerbaar in het haar. Deze test moet worden uitgevoerd in een laboratorium. Cotinine detecteerbaar in de haarfollikel maanden of zelfs jaren, afhankelijk van de lengte van het haar.