Hoe te nemen vitamine D te behandelen symptomen van de ziekte van Parkinson Help

Hoe te nemen vitamine D te behandelen symptomen van de ziekte van Parkinson Help

Ziekte van Parkinson is veel vaker in de afgelopen jaren. Voor degenen onder ons die een geliefde familielid of vriend met de ziekte, het spreekt voor zich dat de symptomen van Parkinson zijn verwoestende en langdurig.

Veel patiënten leven met de ziekte van Parkinson voor jaren. Velen houden de meeste of al hun geestelijke vermogens tot de zeer late stadia. Mensen verschillen in de mate van progressie, de manifestaties en de mogelijkheid om verder te gaan naar een goede kwaliteit van leven hebben.

Net als veel andere ziekten die zijn verschenen op de horizon in de afgelopen decennia, is er een beperkte hoeveelheid informatie beschikbaar is over de oorzaak, prognose, preventie of de aanleg ervan. Net als vele soortgelijke en even destructief ziekten die vaker in de afgelopen jaren zijn geworden, de ziekte van Parkinson lijkt niet te stoppen. Er zijn medicijnen die kunnen de patiënten een bijna normaal leven veel van de tijd te handhaven, maar wanneer de ziekte manifesteert, kan de patiënt niet goed bewegen of soms niet bewegen. Kortom, Parkinson geen pijnlijke ziekte, maar de patiënt is zich bewust van zijn behoefte aan zorg en geneesmiddelen veel van de tijd.

Zorgverleners hebben een moeilijke taak in de behandeling van patiënten met deze ziekte, omdat het vervoeren, het verplaatsen, verschuiven en dressing kan al een lastige en slopende taak zijn.

Onlangs is er veel onderzoek gedaan naar vitamine D3 geweest en het is link naar vele neuromusculaire ziekten zoals MS, fibromyalgie, reuma, ischias, Lupus en natuurlijk, Parkinson. Het onderzoek heeft een jaar te gaan voordat artsen vol vertrouwen kunnen stellen dat er een verband is met het niveau van vitamine D in het bloed en de spieren en eventuele ziekte manifestatie. Er is echter meer en meer testen komen met dezelfde of een soortgelijke conclusie. Deze conclusie is dat suboptimale niveaus van vitamine D in het lichaam is verbonden met vele ziekten, heel bijzonder die welke het neuromusculaire systeem doorgegeven.

Zelfs nu, met lopende studies worden uitgevoerd, artsen en onderzoekers kunnen niet tot een consensus te komen over de wijze waarop het lage niveau van deze vitamine draagt ​​bij aan deze problemen. Wat ze doen het eens op, echter, is dat de normen voor de minimale vereiste voor de gezondheid moet worden verhoogd. Het is ook duidelijk dat advies hebben we gekregen om de zon te vermijden is waarschijnlijk kost ons duur te staan ​​in onze gezondheid.

Vitamine D is geen vitamine immers, zo lijkt het. Het wordt genoemd een steroïde hormoon of door de verschillende maatregelen heeft binnen het lichaam. En het zijn daden zijn vele. Het is betrokken bij onze spieren, botten, tanden, inwendige organen, zenuwen, cholesterol en de lijst gaat maar door. Er is niet veel dat vitamine D is niet sterk betrokken bij. Het gebrek aan deze vitamine bij dieren leidt tot de dood of verlammende ziekte.

Het is noodzakelijk dat we leren wat we kunnen over deze vitamine voor onze gezondheid en de gezondheid van iedereen die we kennen. Let op: een aantal tips hieronder om u te helpen begrijpen hoe je Vitamine D kan gebruiken om te helpen bij de behandeling van de ziekte van Parkinson

Instructies

•  Word vertrouwd met het recente onderzoek over vitamine D en de wetenschappelijke gemeenschap nieuw bewustzijn van het verband tussen Parkinson en andere ziekten als gevolg van lage niveaus van deze voedingsstof in het lichaam.

•  Lees boeken over vitamine D. Er zijn recente boeken gepubliceerd door artsen die gebruik maken van deze voedingsstof in hun praktijk over gevallen van Parkinson, kanker, fibromyalgie, neuromusculaire en vaatziekten, beroerte, hart-en vaatziekten en zo veel meer. De resultaten van de behandeling met theraputic doses van deze vitamine zijn verbluffend.

•  Meer informatie over de zon en het is een gebrek in ons dagelijks leven. Leer hoe het beste om regelmatig toegang zon als een snellere en meer volledige manier om vitamine D-niveaus verhogen. Sunshine is een belangrijke bron van deze voedingsstof, als slechts een paar voedingsmiddelen hebben het.

•  Meer informatie over de weinige voedingsmiddelen die een noemenswaardige hoeveelheid vitamine D. Zalm is over het hoogste hebben, met makreel, tonijn, sardines en haring komen daaronder. Een paar andere voedingsmiddelen, zoals shitake paddestoelen hebben een aantal. Probeer om deze voedingsmiddelen eten een paar keer per week.

•  Zoek een goede bron voor vitamine D3 in te vullen formulier voor die dagen / seizoenen die niet bevorderlijk is voor het naar buiten gaan in de zon zijn. Bepaal uw dagelijkse inname of in overleg met een arts of andere zorgverlener die uw bloed om uw niveau van een tekort te bepalen zal testen en kunnen helpen bij het plannen hoeveel en welke supplementen die u moet nemen om uw voordelen te optimaliseren. Tenzij je in de zon regelmatig en voor een redelijke hoeveelheid tijd, bent u waarschijnlijk een tekort, volgens de nieuwe bevindingen.

Hints

  • Aangezien het grootste deel van het onderzoek is pas onlangs gedaan en blijft, zullen veel artsen nog niet bewust zijn van de nieuwe bevindingen. Het kan zijn dat een arts die bekend is met deze nieuwe informatie en wie het gebruikt in zijn of haar praktijk te vinden. Artsen die gebruik maakt van het in staat zijn om u te verwijzen naar iemand in uw omgeving. Er is een vitamine D-Raad en hun website staat vol met informatie die u kan helpen.