Hoe te nemen Melatonine voor de ziekte van Parkinson

Ziekte van Parkinson is een degeneratieve hersenziekte dat het centrale zenuwstelsel aantast. Omdat het in de eerste plaats van invloed op de delen van de hersenen die beweging controleren, wordt Parkinson officieel geclassificeerd als een bewegingsstoornis. Het veroorzaakt spiertrillingen en abnormaal langzame beweging, en de ziekte langzaam vordert. Er zijn ook aanwijzingen dat Parkinson het lichaam circadiane ritme kan beïnvloeden en dat supplementen, zoals melatonine, dat het circadiane ritme van invloed zijn nuttig voor Parkinson-patiënten kunnen zijn.

Instructies

•  Alleen nemen de aanbevolen dosis. Bij het nemen van een kruidensupplement, zoals melatonine, is het belangrijk om te onthouden dat "meer" betekent niet dat het effectiever zal zijn. In het geval van melatonine, een 5 mg dosis is de aanbevolen hoeveelheid per dag.

•  Neem melatonine 30 minuten voor het naar bed gaan. Omdat melatonine slaperigheid kan veroorzaken, is het het beste om het te nemen vlak voor het bed. Daarnaast nemen van melatonine op hetzelfde tijdstip iedere dag zal de effectiviteit ervan te vergroten.

•  Wees voorzichtig met het mengen van medicijnen. Supplementen zoals melatonine kan interageren met voorgeschreven medicijnen en andere supplementen, wat leidt tot ongewenste neveneffecten. Stop niet met uw recept van Parkinson medicijnen, maar wees voorzichtig met het nemen van andere kruiden-supplementen, vooral voor slapeloosheid.

•  Vertel uw arts dat u het nemen van melatonine. Dit zal hem helpen de gaten te houden voor de bijwerkingen.

•  Volg een normale schema van het naar bed gaan en opstaan. Omdat melatonine beïnvloedt het circadiane ritme (die slaapcyclus beïnvloedt), het houden van een regelmatig schema zal de effectiviteit ervan te maximaliseren.