Hoe te Neck-Verwarming Corn Pads Zorg

Hoe te Neck-Verwarming Corn Pads Zorg

Nek-verwarming maïs pads zijn kunnen worden opgewarmd in de magnetron voor de warmte of zelfs opgeslagen in een vriezer om een ​​cooling pad te creëren. Deze pads zijn eenvoudig en ongecompliceerd te maken, en ze maken uitstekende geschenken.

Instructies

•  Meng de ingrediënten om uw maïs pad te vullen. Naast maïs, kunt u ook wilt kruiden, etherische oliën en kruiden toevoegen als gewenst om de geur van de verwarming pad te verbeteren, terwijl het warm is.

•  Ontwerp een lange rechthoekige verwarming pad voor multifunctioneel gebruik, of vorm je verwarming pad als een grote "C" met het oog op een efficiënte verwarming pad speciaal voor uw nek.

•  Knip uw stukken stof in de gewenste vorm en zet ze rechts-kanten op elkaar met naaien pinnen. Neem dan zeker ook rekening te verlaten aan de ene kant, zodat je de vulling kunt invoegen na elkaar naaien alles.

•  Maak nu je pad door de hand-naaien of machine-naaien van een favoriete stof. Als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing, kunt u gewoon gebruik maken van een schone sok met een knoop aan het einde om een ​​gemakkelijke maïs pad te creëren.

•  Zodra u samen de stukken van uw koren verwarming pad hebt genaaid, kunt u alles goed kant blijken en beginnen om uw vulling in te vullen.

•  Zodra uw verwarming pad is goed gevuld met maïs en andere additieven, kunt u de hand-steek het einde sloot volledig verzegelen de verwarming pad. Je moet ervoor zorgen dat het mooi wordt opgevuld, maar heeft ook nog enige flexibiliteit, zodat het kan worden gewikkeld rond je nek.

•  Zodra nek vatbare corn pad is voltooid, gebruikt betekent het plaatsen in de magnetron een korte tijd. De gemiddelde hoeveelheid tijd voor een nek maïs pad is tussen de twee en drie minuten, maar je kan nodig zijn om deze keer op basis van de grootte van uw maïs pad aan te passen.

Hints

  • Deze verwarming pads erg heet worden als ze in de magnetron te lang! Zorg ervoor dat u licht op de verwarming pad om de temperatuur te controleren voordat u deze plaatsen om uw nek om te voorkomen dat het behoud van brandwonden.