Hoe te Neck Muscle Gain

Hoe te Neck Muscle Gain

Bodybuilding vereist toewijding en inzet, en velen die zich bezighouden met het verkrijgen van spier oefeningen vaak verwaarlozen hun nekspieren. Versterking en opbouw nekspieren is een belangrijk onderdeel van de oefening en bodybuilding routines omdat de wervelkolom en rugspieren en de nek en schouders kunnen beschermen. De combinatie van krachttraining oefeningen met weerstand kun je nek spieren te krijgen, houd je nek sterk en flexibel en bescherm uw wervelkolom tijdens het sporten en gewichtheffen.

Instructies

•  Warm-up en strek je nek, schouders en rug voor het begin van een nek spier workout.

•  Zit in een vlakke, harde stoel met beide voeten stevig op de grond geplaatst om de nek extensies uit te voeren. Plaats beide handpalmen op je voorhoofd en bieden weerstand. Maak een langzaam knikkende beweging, het verhogen van je hoofd alsof op zoek naar het plafond en het verlagen van het alsof kijken naar de grond, terwijl het verstrekken van constante, stevige weerstand.

•  Vergrendel de vingers bij elkaar achter het hoofd terwijl het zitten in een stevige stoel met beide voeten op de grond. Maak weerstand met de handen vast en duw het hoofd naar achteren en houd hem gedurende 15 seconden. Langzaam los en herhaal 10 tot 15 keer.

•  Leg de rechterhand op de rechter kant van je hoofd en duw het hoofd naar links terwijl verzet tegen de beweging. Herhaal deze oefening aan de linkerkant met de linkerhand terwijl het duwen van het hoofd naar rechts.

•  Werk de spieren aan de achterkant van je nek door vaststelling op een vlakke ondergrond met je hoofd opknoping over de rand. Plaats een 10-pond gewicht plaat aan de achterkant van je hoofd en houd deze op zijn plaats met de handen. Til het hoofd naar boven en laat deze, waardoor het gewicht aan weerstand te bieden. Herhalen drie sets van 10 herhalingen tweemaal per week.

Hints

  • Zet opzij een bepaalde dag om alleen je nek spieren werken en laat twee tot drie dagen tussen de oefeningen voor je spieren om te herstellen van de training.
  • Overdrijf het niet. Duwen te hard tegen weerstand kan belasten en schade aan de spieren van de nek, waardoor intense pijn en mogelijke spier scheuren.