Hoe te natriumgehalte Met Diet Verlaag

Volgens informatie van Nutritional Consultants Choices ', kan een zoutarm dieet te worden voorgeschreven voor een aantal medische aandoeningen, waaronder diabetes, hypertensie of nierziekte. Een zoutarm dieet legt algemeen een plafond op je dagelijkse inname van natrium (meestal rond 2,000mg), waaronder u moet blijven om de voordelen daarvan te plukken. Terwijl het verminderen van natrium uit je dieet kan moeilijk lijken op het eerste, het duurde niet lang zult u in staat om uw inname te houden onder uw dagelijkse limiet met gemak.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts toezicht om precies te bepalen hoe laag je moet proberen te bereiken met uw zoutarm dieet. Dit cijfer kan variëren, dus het is best om een ​​officiële aanbeveling te ontvangen alvorens een dieet van natrium beperking. Als je bezig bent met een zoutarm dieet zonder te vragen van uw arts, de 2,000mg / dag dieet is een goed uitgangspunt, en aanbevolen door de Cleveland Clinic.

•  Zorg voor een constante dagboek voedsel in welke lijst je het voedsel dat je verbruikt en hun totale inname van natrium. Beyond ervoor te zorgen dat u het beheer van onder je natrium plafond voor de dag te blijven, zal deze praktijk u vertrouwd te maken met het natriumgehalte van een verscheidenheid van voedsel. Het duurde niet lang zult u niet eens nodig om een ​​levensmiddel logboek bij te houden; je gewoon weten welke voedingsmiddelen (en spijs combinaties) kunt u binnen uw vereiste parameters te blijven. Maar voor beginners om een ​​zoutarm dieet, een dagboek voedsel is cruciaal.

•  Volg deze eenvoudige tips om gemakkelijk te bezuinigen op de hoeveelheid natrium in uw dieet. Gebruik eerst nooit keukenzout, als slechts een theelepel zout bevat meer natrium dan mag je in een hele dag. Ten tweede, vermijd de consumptie van zoute vleeswaren zoals varkensvlees, bacon en ham, samen met het vermijden van alle-zout toegevoegd producten zoals zoutjes en chips. Ten derde, elimineren uw inname van verwerkte en bevroren voedingsmiddelen, omdat deze bevatten vaak natrium als conserveermiddel. Tot slot, nooit verbruiken ingeblikte items, zoals deze ook natrium toegevoegd. Altijd vasthouden aan verse groenten en fruit om te zorgen dat uw dagelijkse inname van natrium laag blijft.