Hoe te Mouth uitvoeren op mond beademing

Mond op mond beademing is een vitale vaardigheid die iemands leven kan redden. Het is een grote vaardigheid om te leren, maar alleen degenen die de stappen weet moet het proberen.

Instructies

•  Tik op de persoon op de schouder om te zien of hij bij bewustzijn is. Luid vragen: "Gaat het?". Vraag dit een paar keer, terwijl ze te tikken. Als hij niet reageert, begint mond tot mond.

•  Kantel het hoofd van de persoon terug door het plaatsen van uw hand op zijn voorhoofd en het opheffen van zijn kin met de eerste twee vingers van de andere hand.

•  Kijk, luister en voel voor de lucht die uit de mond van het slachtoffer door het buigen van je eigen oor tot aan zijn mond. Kantel je hoofd naar de slachtoffers voeten, dus je kunt ook kijken om te zien of zijn borst stijgt en daalt. Doorgaan met het hoofd kantelen terug met beide handen als je kijken, luisteren en voelen naar lucht.

•  Zie als er een obstakel. Als u niet alle lucht te voelen, er voor iets dat de luchtwegen van het slachtoffer kunnen worden belemmeren. Voer een sweep van de mond van de persoon met behulp van twee vingers terwijl het kantelen van het hoofd terug om te zien of er iets is gevangen in de lucht doorgang.

•  Haal diep adem, knijpen de neus van het slachtoffer werd afgesloten met de hand die het voorhoofd, verzegelen uw lippen rond de mond van het slachtoffer en geef ze een paar keer diep adem. Pauze tussen elke een tot kort inhaleren.

•  Kijk, luister en voel voor de ademhaling van je slachtoffer. Doorgaan hem mond-op-mond te geven bij constante, regelmatige tussenpozen, pauzeren alleen om jezelf te ademen. Altijd kijken om te zien of de borst is stijgende en dalende, om ervoor te zorgen uw adem worden steeds door.

Hints

  • Plaats het hoofd als de borst van het slachtoffer niet stijgt wanneer u een adem te geven. Controleer om te zien of de borst valt wanneer je je hoofd tussen ademhalingen te tillen.
  • Als u reanimeren een baby of klein kind, geven kleinere adem, of kleine trekjes van de lucht, om te voorkomen dat schade aan hun longen. Laat iedereen die ademt niet reanimeren.