Hoe te Mold in appartementencomplexen rapporteren

Hoe te Mold in appartementencomplexen rapporteren

Schimmel kan leiden tot ernstige ademhalingsproblemen wanneer het aanwezig is binnen. Mold wordt veroorzaakt door overmatige vocht materialen of oppervlakken waar het kan groeien en bloeien. Vocht kan worden veroorzaakt door lekkende leidingen, lekkende daken of ondeugdelijke ventilatie. Het sijpelt in vloeren, muren en zelfs meubels. Het groeit en verspreidt, waardoor ademhalingsproblemen voor degenen die wonen in of regelmatig een bezoek aan de woning. Kleine kinderen en ouderen zijn het meest vatbaar, evenals degenen die lijden aan andere ademhalingsproblemen, zoals astma. Correct rapporteren een mal probleem in uw appartementencomplex, zodat het kan worden vastgesteld voordat de situatie verergert.

Instructies

•  Stel een brief aan uw verhuurder te vragen voor de reparatie van de mal situatie, en uit te leggen waar je schimmel hebt gezien. Bevatten informatie over lekkende leidingen en alle andere mogelijke oorzaken van vocht.

•  Kijk naar je huurovereenkomst om contact informatie voor het beheer van onroerend goed bedrijf dat uw complex bezit en gebruik van uw appartement manager of verhuurder te lokaliseren.

•  Kopieer of herschrijven van de brief, zodat je vier kopieën van dezelfde brief.

•  Plaats drie van de kopieën in enveloppen en stuur een op elk van uw verhuurder of appartement manager, het bedrijf dat eigenaar is van het gebouw, en uw lokale afdeling gezondheid. Houd het vierde exemplaar voor uw eigen administratie.

•  Samenwerken met eventuele verzoeken van alle drie de partijen te helpen en de zaak op te lossen. De brief die is verstuurd naar het ministerie van volksgezondheid zal dienen als een proces-verbaal van schimmel in het gebouw, en de afdeling gezondheid zal de follow-up van de situatie om zeker te zijn op de juiste wijze.