Hoe te Mold Allergie symptomen te herkennen

Hoe te Mold Allergie symptomen te herkennen

Schimmel allergieën zijn enkele van de meest voorkomende allergieën die de mens treffen. Mold is in de lucht in de vorm van microscopische deeltjes die worden geïnhaleerd in de longen, waardoor irritatie van de sinussen en de ademhalingswegen. Verrassend, schimmel deeltjes komen vaker voor in de lucht, zelfs dan pollen deeltjes en dit is waarom schimmel allergieën zijn zo gewoon.

Instructies

•  Besteed aandacht aan je sinussen. De eerste en meest voorkomende symptomen van schimmel allergieën manifesteren zich in de sinussen. De voornaamste symptomen zijn een loopneus, irritatie aan de ogen - het veroorzaken van jeuk - en een aanhoudende hoest.

•  Herken een sinus hoofdpijn als symptoom van schimmel allergieën. Als u plotseling ontwikkelen van een sinus hoofdpijn en dit is iets nieuws voor u, dan kunt u worden ervaren van de symptomen van een schimmel allergie.

•  Kijk voor een huiduitslag of soortgelijke irritatie op je lichaam. Voor veel mensen zal de huid reageren wanneer het in contact komt met de schimmel. De symptomen zal zeer vergelijkbaar met die ervaren door mensen met een huisdier allergieën als ze per ongeluk een kat of hond aanraken.

•  Haal diep adem. Hoe intenser een mal allergie, des te meer invloed op de longen en totale luchtwegen. Schimmel allergie kunnen kortademigheid en moeite met ademhaling goed te ervaren.

•  Maak een lijst van al uw klachten. Dit zal u helpen een schimmel allergie herkennen en helpen u bereid zijn om uw arts te raadplegen. De symptomen van een allergie mal zo dicht bij die van pollenallergie die twee worden vaak verward, waardoor het moeilijk een effectief behandelplan voeren. Hoe langer je conditie gaat gediagnosticeerd en onbehandeld hoe groter de risico's voor uw gezondheid.

•  Praat met uw arts meteen zodra je herkent de symptomen van een schimmel allergie. Een aandoening die de luchtwegen van invloed is potentieel gevaarlijk en je moet de diagnose en de behandeling onmiddellijk te zoeken. Uw arts kan een paar eenvoudige tests om schimmel allergie van andere soorten te onderscheiden en begin je op een behandeling programma uit te voeren.

Hints

  • Het voorkomen van schimmel allergieën is veel gemakkelijker en goedkoper dan ze te behandelen. Heeft uw huis gecontroleerd op schimmel, houden de temperatuur en de luchtvochtigheid naar beneden en maken gebruik van een luchtreiniger.
  • Schimmel allergieën kunnen hebben ongelooflijk langdurige symptomen. Net als pollen allergieën, kunt u door middel van last van het vroege voorjaar de hele weg tot aan de winter bevriezen als u de behandeling niet meteen te zoeken.