Hoe te Mint Leaf Juice Consumeer een chronische hoest Cure

Hoe te Mint Leaf Juice Consumeer een chronische hoest Cure

Als een van de meest behandelde klachten, kan chronische hoest een negatieve invloed op je leven hebben. De meest waarschijnlijke oorzaken zijn astma, allergieën, postnasale drip en zure reflux. Het is niet ongewoon voor een hoest als deze te duren tot zeven weken - zelfs als u wordt behandeld door een arts - in welk geval een huis remedie van mint blad sap kan helpen.

Instructies

•  Mix 1 kopje mint blad sap met 1 kopje water en drink drie keer per dag. Het kan worden geconsumeerd warm, koud of op kamertemperatuur, volgens uw voorkeur.

•  Combineer 1 kopje mint blad sap met 1 kopje water in een pan en breng aan de kook op het fornuis, dan schakelt u de kachel. Buigen over de kachel met je gezicht direct boven de pan, dicht genoeg dat u de dampen kunnen inademen, maar niet zo dichtbij dat je zal worden verbrand uit de stoom. Leg een handdoek over je hoofd om de dampen ingesloten te houden. Herhaal dit drie keer per dag gedurende ongeveer 10 minuten of totdat de stoom afvoert.

•  Kook 1 kopje water met ongeveer 10 muntblaadjes op een langzaam sudderen gedurende vijf minuten. Voeg een theezakje indien gewenst en steil voor drie extra minuten. Verwijder het theezakje, voeg honing en een snufje zout.

Hints

  • Eucalyptus bladeren kunnen worden gebruikt naast, of in plaats van, muntbladeren.
  • Medische behandeling voor een chronische hoest.