Hoe te Minimale Health Insurance kopen

Hoe te Minimale Health Insurance kopen

Kies het minimum bedrag van de verzekering die nodig is voor u en uw gezin als je alleen maar proberen om onverwachte medische kosten te dekken. Er zijn vele soorten van de ziektekostenverzekering beleidsopties die beschikbaar zijn via de werkgevers, makelaars en particuliere verzekeringsmaatschappijen. Werknemers zijn niet verplicht om verzekeringen aangeboden door hun werkgever. Door de stijgende verzekeringskosten, zijn meer en meer mensen verkiezen om hun eigen verzekering pakketten aan te passen aan hun individuele behoeften.

Instructies

•  Maak een lijst van wat je nodig hebt in een minimum zorgverzekering. Een verzekering niet noodzakelijkerwijs past zorgbehoeften elke familie's. Bent u op zoek naar een hoog eigen risico? Gewoon op zoek naar basisgezondheidszorg dekking in geval van calamiteiten? Verwacht u een nieuwe toevoeging aan uw familie en hebben meer dekking? Precies te bepalen wat belangrijk is voor uw situatie. Voor informatie over de soorten van de dekking, zie onderstaande verwijzingen.

•  Neem een ziektekostenverzekering makelaar om uw verzekering wensen te bespreken. Dit is waarschijnlijk de beste plek om te beginnen als de ziektekostenverzekering makelaars werken met een verscheidenheid van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Brokers zullen bekend zijn met het basisplan dekking en in staat zijn aan te bevelen een plan om uw behoeften te passen. Voor meer informatie over het kiezen van een makelaar, zie onderstaande verwijzingen.

•  Bespreek ziektekostenverzekering alternatieven met het kantoor van uw arts. De medewerkers van dit kantoor zijn ervaren in het omgaan met verzekeringsmaatschappijen. Ze kunnen adviseren welke te gebruiken, welke niet nuttig zijn voor uw behoeften en misschien zelfs andere verzekeringen alternatieven kunnen zijn.

•  Overweeg de aanschaf van een minimum zorgpolis voor de volwassenen in uw directe familie. Veel landen bieden verzekering voor kinderen door de Insure Kids Now and Children's Health Insurance Program. Deze programma's zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat kinderen toegang hebben tot betaalbare gezondheidszorg. Meer informatie over deze programma's is te vinden in bronnen hieronder.

•  Onderzoek van de zorgverzekeringen van grote nationale verzekeringsmaatschappijen direct naar informatie over hun privé verzekering plannen. Een vergelijking van de plannen en verzekeringsmaatschappijen zijn te vinden in onderstaande verwijzingen.

•  Selecteer twee of drie zorgverzekeraars om rechtstreeks contact opnemen. Noemen deze bedrijven en vragen stellen over hun beleid aanbod privé. Vertel het bedrijf het type polis die u zoekt en vraag hen om ideeën en alternatieven beschikbaar.

•  Vraag je baas of afdeling van je werkgever human resources als ze omgaan met hun ziektekostenverzekering plan door middel van een verzekeringsmakelaar of rechtstreeks via een zorgverzekeraar. Als ze een verzekeringsmakelaar, vragen naar de naam van dit contact. Als deze makelaar al zaken doet met uw bedrijf, misschien kun je werken aan een deal op een ander plan.

Hints

  • Het is moeilijk om verzekeringen te vergelijken. Proberen om de basisinstellingen die je nodig hebt om het beleid beter vergelijkbaar te maken te selecteren. Alleen op zoek naar zorgorganisaties? Heeft u een individuele of familiale verzekering nodig? Is een voorgeschreven medicijn programma van essentieel belang?
  • Er zijn vele opties beschikbaar voor de verzekeringsdekking. Op zijn minst, inschrijven van uw kinderen in een staat verzekering programma. Een link naar een laag inkomen verzekeringen en Medicare informatie is opgenomen in de bronnen hieronder.