Hoe te Minder calorieën om gewicht te verliezen Eat

Een van de eenvoudigste manieren om gewicht te verliezen is te snijden calorieën. Veranderingen in dieet niet noodzakelijkerwijs extreem zijn voor gewichtsverlies optreedt. Uitsnijden van maximaal 500 calorieën per dag rechtstreeks betrekking op geleidelijk gewichtsverlies, en hij doet dat is vaak net zo makkelijk als het weerstaan ​​een paar frisdrank per week, en het maken van kleine aanpassingen aan uw dieet. Gebruik de volgende stappen om minder calorieën te eten en gewicht te verliezen.

Instructies

Hoe minder calorieën om gewicht te verliezen Eat

•  Zoek uit hoeveel calorieën voedingsdeskundigen raden aan om uw gewicht, lengte en geslacht. Gebruik dagelijkse calorie behoefte calculators online (zie bronnen) om dit nummer gratis te vinden. De berekening kan het aantal calorieën die dagelijks moeten worden uitgesneden voor gewichtsverlies optreedt omvatten.

•  Stel een realistisch gewichtsverlies doel. Bijvoorbeeld, om een ​​pond te verliezen per week, gesneden 300 tot 500 calorieën van het aantal calorieën nodig om op gewicht te blijven. Dus als je 1800 calorieën om uw gewicht te behouden, dan streven om tussen 1300 en 1500 calorieën per dag eten in plaats.

•  Maak eenvoudig calorie bezuinigingen. Met behulp van een plakje kaas op een boterham in plaats van twee kunt uitknippen ten minste 80 calorieën, of het hebben van een appel als een kant in plaats van frietjes kan 150 calorieën of meer elimineren. Probeer ook het elimineren van wat frisdrank uit je dieet --- een kopje Coca Cola heeft ongeveer 100 calorieën.

•  Schrijf op wat je dagelijks eet in één kolom op een vel papier, en in een ander spoor van het voedsel dat je verzet (met inbegrip van hun calorieën tellen). Doel om uit te snijden ongeveer 3.500 calorieën per week om een ​​pond te verliezen per week.

•  Blijf gemotiveerd door het opzetten van nonfood beloningen dagelijks, wekelijks of maandelijks. Vijf dollar van het winkelen geld voor elke pond verloren, of het krijgen van een massage aan het eind van de maand zijn grote manieren om de dagelijkse voeding offers beter beheersbaar te maken.

Hints

  • Voor succesvol en blijvend gewichtsverlies, probeer geleidelijk aan gewicht te verliezen, zodat het lichaam en geest de tijd hebben om te wennen aan een dieet en levensstijl veranderingen.
  • Vermijd te weinig eten, zodat het lichaam niet in opstand door hamsteren calorieën in plaats van ze te verbranden.