Hoe te Milk Allergie symptomen Know

Hoe te Milk Allergie symptomen Know

De symptomen van koemelkallergie zijn niet zo veel verschilt van de symptomen van een andere voedselallergie. Wat is er anders aan een melk allergie is dat, hoewel baby's zijn het meest vatbaar zijn, kan het te ontwikkelen op elk gewenst moment. Volwassenen zijn net zoveel kans op een plotselinge allergie ontwikkelen voor melk als baby's worden geboren met een. Omdat er zo veel voedingsmiddelen die melk of het allergeen eiwit, caseïne bevatten, kan een melk allergie en de symptomen moeilijk te beheren zijn.

Instructies

•  Ken het verschil tussen een melk allergie en lactose-intolerantie. In beide gevallen wordt je lichaam negatief reageert op een stof die voorkomt in melk, maar lactose-intolerantie is veel vaker voor. In deze toestand lactose (melksuiker) niet goed wordt verteerd door gebrek aan voldoende van de benodigde enzym lactase van het lichaam. Lactose-intolerantie kan een opgeblazen gevoel, buikpijn, diarree en misselijkheid, die allemaal zullen oplossen als je de gewraakte lactase uit je dieet te verwijderen veroorzaken.

•  Ken de boosdoener in melk allergie. Melkallergie wordt veroorzaakt door een reactie op een of meer van de eiwitten in melk. In wezen, is je lichaam het bekijken van de caseïne of wei (of beide) als een giftige stof en het maken van antistoffen (IgE) te vechten tegen de toxiciteit. De IgE-releases dan histamine in uw systeem die een constellatie van symptomen van allergie ontstaat.

•  Bepaal of uw klachten te vallen in een van de drie gevestigde patronen van melk allergie symptomen. Type 1 symptomen zijn meestal huidreacties (netelroos, huiduitslag, eczeem) en treden onmiddellijk na inname van een kleine hoeveelheid koemelk. Type 2 symptomen zijn vooral gastro-intestinale aard en manifesteren binnen een paar tot enkele uren van de inname van melkproducten. De belangrijkste Type 3 symptoom is diarree, die optreedt bijna een dag na inname van de melk. Type 3 kan ook gaan huid symptomen.

•  Kijk voor continue symptomen ook. Hoewel je het patroon dat je lichaam volgt na een bekend inname van melk wellicht weet, zijn er andere tekenen die gerelateerd zijn aan de gang zijnde blootstelling aan melkeiwitten in andere voedingsmiddelen. Symptomen zijn: verstopte neus of loopneus, oorontsteking, donkere allergische kringen rond de ogen, ademhalingsproblemen en, in sommige gevallen, groeiachterstand bij kinderen.

•  Praat met uw arts over een definitieve diagnose, zodat je kunt beginnen om uw allergie te beheren. Hij kan bloedonderzoek doen in samenhang met huidpriktest als een manier om de diagnose en de ernst van de allergie te bevestigen.

Hints

  • Kinderen zijn bekend om melk allergieën ontgroeien. Blijf in contact met de arts van uw kind, zodat u een omgekeerde eliminatie dieet plan om deze mogelijkheid te controleren kan creëren.
  • Voor uw gezondheid, zou het nuttig zijn om een ​​ontmoeting met een voedingsdeskundige te zijn. Ze kunnen u helpen voorkomen dat voedingsmiddelen die caseïne bevatten en voorzien u van informatie over hoe u uw dieet aan te vullen.