Hoe te Mijten Kill

Imagining mijten in uw huis is misschien niet de meest opwindende idee zijn, of het nu huisstofmijt, mijten gevonden op uw huisdieren, schurft, of enige andere vorm van griezelige beestjes die rond of in de buurt van uw huis kan worden op de loer. Mijten zijn erg klein, zodat ze het huis kan binnenkomen via gesloten ramen, deuren, of kleine gaten of scheuren in muren of vloeren. Mijten dan niet bijten, afhankelijk van de soort, maar ze kunnen irritaties veroorzaken als er een aantal van hen rond. Het wegwerken van mijten kan wat werk te nemen, maar het is geen onmogelijke prestatie.

Instructies

•  Vacuum uw huis van boven naar beneden, met inbegrip van tapijten, matrassen, en zelfs boxsprings. Mijten kunnen verstoppen in sommige kleinste plaatsen, waaronder de zijkanten van de matras. Gebruik de bijlagen bij uw stofzuiger om mijten van de harde verwijderen om gebieden zoals kussens en matrassen kanten krijgen.

•  Was alle lakens, kussenslopen, dekens en kleding in zeer heet water. Zorg ervoor dat alle kleding te wassen ten minste eenmaal per twee tot drie weken om de mijten te reproduceren en veroorzaakt meer problemen te voorkomen.

•  Cover al uw kleding, matras tops, beddengoed of andere stoffen met een luchtdichte plastic kap om opeenhoping van dode huidcellen waarin sommige mijten voeden voorkomen.

•  Laat de temperatuur in uw huis. De meeste mijten genieten van een warme, vochtige omgeving en zal eigenlijk gedijen in die gebieden. Door het bijhouden van de temperatuur lager dan 70 graden F en door het houden van de luchtvochtigheid relatief laag is, moet u in staat om te doden de mijt bevolking.

•  Koop een luchtreiniger en plaats deze in uw huis. Dit zal helpen om het stofgehalte in de lucht om de voedselbron van mijten, op te heffen.

Hints

  • Reinig regelmatig. Door het houden van uw huis schoon door te stofzuigen op een regelmatige basis, vloeren dweilen, en het wassen van wasgoed, moet u in staat om te doden vele mijten om de mijt bevolking te controleren.