Hoe te Meniere's Disease Symptomen Spot

De ziekte van Menière is vernoemd naar Prosper Ménière, een arts die de ziekte in het midden van de negentiende eeuw ontdekt. Aangezien de ziekte van Menière is nog altijd een beetje een mysterie, de symptomen zijn ook op grote schaal divers in zowel vorm en mate. Run je symptomen door middel van de volgende stappen van de zelfdiagnose te worden geïnformeerd, maar plannen een bezoek met uw zorgverzekeraar om een ​​nauwkeurige diagnose met betrekking tot de ziekte van Menière krijgen.

Instructies

•  Besteed aandacht aan vertigo of duizeligheid.

Veroorzaakt door extra vocht verzamelen in het binnenoor, de ziekte van Menière leidt tot een gevoel van een draaiende kamer of duizeligheid. Dit symptoom kan variëren van chronische en ernstige tot zeldzaam en mild. Over het algemeen zal de voorwaarden verslechteren in de tijd zonder behandeling.

•  Kennis te nemen van tinnitus.

Tinnitus wordt gekenmerkt door een constante geluid in het oor. Het kan komen en gaan, maar vaak is het meest merkbaar in stilte. Voor patiënten met de ziekte van sommige Menière kan klinken meer als een lopend waterval. Dit wordt veroorzaakt door schade aan het gehoor, dat maakt de geest denkt dat het oor is voortdurend horen van geluid, zelfs als het niet is.

•  Meld eventuele achteruitgang van het gehoor.

De ziekte van Menière heeft momenteel geen remedie. Menière wordt algemeen slechter zonder behandeling veroorzaakt meer ernstige episodes van duizeligheid en toenemend gehoorverlies begint meestal in de lagere tonen. Sommige hoorzitting zal terugkeren nadat afleveringen, maar na verloop van tijd de ziekte van Menière permanent gehoorbeschadiging. Sommige gevallen van de ziekte van Menière eindigen in totaal gehoorverlies.

•  Melding maken van alle druk in je oor.

Uw zorgverzekeraar moet zich bewust zijn van alle van de symptomen van de ziekte deze Menière als ze zich aandienen. Druk in het oor is een teken van een ophoping van vocht kenmerkend ziekte van Meniere. Zorg ervoor dat u uw arts te zien of een van deze symptomen zich voordoen.

Bekijk meer tips en informatie over de ziekte van Menière hieronder.

Hints

  • Verwijderen van zout uit uw dieet kan helpen bij de vermindering van vochtretentie vanwege de ziekte van Meniere.
  • Overweeg het elimineren of tabak, alcohol en cafeïne sterk verminderen als deze kunnen het binnenoor irriteren.
  • Vind manieren om stress te verminderen en ruimte te creëren in je dagelijks leven voor het herstel van de symptomen.
  • In sommige gevallen is hoofdpijn, abdominale painm en diarree begeleidt ook de ziekte van Menière.
  • Zie gerelateerde artikelen op deze pagina voor meer informatie over de gezondheid en hulp.