Hoe te Memory Loss Met Diet Verbeter

Hoe te Memory Loss Met Diet Verbeter

Onze hersenfunctie en het geheugen kan steeds langzamer naarmate we ouder worden. Daarom is het van belang te richten op gebieden die hersenen gezondheid te verbeteren, waaronder behoud geheugen. Eén aspect van de verbetering geheugenverlies omvat de zorgvuldige selectie van levensmiddelen en dieet.

Instructies

•  Vermijd voedingsmiddelen met een hoog zout, vet en suiker. Deze voedingsmiddelen kunnen leiden tot een kortstondige impuls in energie, maar zij aanzienlijk kunnen veranderen het lichaam, waardoor je lusteloos. Onderzoek toont aan mensen die constant verbruiken diëten hoog in ongezonde voedingsstoffen zal uiteindelijk lijden hersenen achteruitgang en geheugenverlies vitaliteit.

•  Neem een vitamine B-supplement. Vitamine B is bekend om het behoud van gezonde hersenfunctie. Verbruiken vitamine B-rijke voedingsmiddelen zoals gevogelte, tonijn, zalm, witte bonen en zelfs zonnebloempitten.

•  Eet een dieet rijk aan antioxidanten. Groenten en fruit die hoog scoren in deze categorie omvatten alle bessen, pruimen, sinaasappels, rode druiven, kersen, avocado's, rode appels, spinazie, spruitjes, boerenkool, alfalfa spruiten, bieten, rode paprika, broccoli en uien.

•  Zorg voor een gezond gewicht. Het verminderen van calorie-inname en het blijven fysiek actief aan je algehele gezondheid, de voordelen van die invloed ook het geheugen en de gezondheid van de hersenen.

•  Drink alcohol met mate.

•  Train je hersenen. Doe kruiswoordpuzzels, sudoku, spelletjes spelen zoals Trivial Pursuit, brug en bunko. U kunt ook videogames spelen om je geest scherp en actief te houden.

•  Raadpleeg uw arts met betrekking tot uw geheugenverlies en andere mogelijke manieren waarop je in staat zijn om uw gezondheid van de hersenen te verbeteren.