Hoe te meer gebruikt Eye Drop CONSERVEERMIDDELVRIJ Flesjes

Hoe te meer gebruikt Eye Drop CONSERVEERMIDDELVRIJ Flesjes

Oogdruppels verlichten ogen van onaangename symptomen zoals jeuk, roodheid en irritatie. Dit reliëf is bijna onmisbaar om contact met dragers en mensen met allergieën. Echter, over-afhankelijkheid van oogdruppels vloeistof kan kostbaar geworden. Het verminderen van het gebruik van oogdruppels en het nemen van controle van uw allergie problemen helpt om de levensduur van uw flesjes van conserveringsmiddelen oogdruppels vloeistof uit te breiden.

Instructies

•  Verminder de hoeveelheid oogdruppels vloeistof die u gebruikt. Gebruik je oogdruppels minder vaak dan u gewoonlijk doet, vooral als je ze niet per se nodig. Probeer om te wachten en te zien of je ogen beter zal voelen wanneer ze iets geïrriteerd voordat druppels in. De irritatie kan verdwijnen na een tijdje. Probeer ook het gebruik van minder druppels elke keer als je een flesje te gebruiken. Uw oog misschien het gevoel net zo gesmeerd met twee druppels als hij zou met drie. Door dit te doen zal de levensduur van uw oogdruppels vloeistof te verhogen.

•  Besteed aandacht aan je omgeving. Elke oogirritatie je ervaring kan worden veroorzaakt door allergenen in de lucht om je heen. Stof, schimmels, huidschilfers van huisdieren en stuifmeel zijn alle allergenen die invloed hebben op de ogen. U kunt uw afhankelijkheid van oogdruppels verminderen en maakt ze langer meegaan door het verwijderen van deze allergenen in de lucht uit je omgeving. Als je niet volledig uit te roeien allergenen uit uw leefruimte, proberen ze te vermijden zoveel mogelijk.

•  Zie een arts als u ernstige allergie problemen. Als u oogirritatie en andere symptomen ervaren wanneer u wordt blootgesteld aan allergenen, kan het beste voor u om medicatie te zoeken. Dit zal helpen verlichten uw allergie symptomen. Uw oogirritatie zal afnemen als gevolg van deze. Je zal niet nodig om oogdruppels gebruiken zo vaak.