Hoe te Medicare plannen te wijzigen

De Medicare en Medicaid-systeem is enorm en wordt geleverd met duizenden regels, bepalingen en eisen. Terwijl het systeem biedt ongekende voordelen voor velen, het brengt ook frustratie en verwarring voor veel consumenten die niet zeker weet hoe het te navigeren. Inzicht in hoe en wanneer u wijzigingen in uw Medicare plannen kan maken zal helpen bieden gemoedsrust en stress te verminderen. Lokale en nationale regelgeving kunnen verschillen, net als de plannen dekkingen en de inschrijving in aanmerking te komen, dus controleer altijd staat en de federale overheid middelen om uw opties en inschrijving eisen voldoet.

Instructies

Het wijzigen van uw Medicare Health Plan

•  Onderzoek uw opties. In de meeste gevallen, kunnen wijzigingen in uw Medicare plannen slechts één keer per jaar. Dit proces is in Medicare bekend als een lock-in. Echter, kunt u wijzigingen aanbrengen in uw Medicare plannen en opties maken tijdens de jaarlijkse gecoördineerde verkiezingsperiode dat dateert van 15 november en 31 december van elk jaar. Omdat nieuwe beleid dekkingen of veranderingen beginnen op 1 januari, moet eventuele wijzigingen in uw plannen worden gemaakt voor deze datum of je zal moeten wachten tot de volgende verkiezingen periode. U kunt ook overschakelen sommige opties een keer tijdens de open inschrijving periode, voor de duur van 1 januari tot 31 maart van elk jaar, maar u kunt geen wijzigingen in Medicare Part D (medicijnen dekking) te maken in deze tijd.

•  Breng de gewenste wijzigingen aan uw Medicare plannen tijdens de jaarlijkse gecoördineerde verkiezingsperiode. U kunt zo veel of zo weinig veranderingen in uw Medicare plan te maken als u wilt. U kunt toevoegen, laten vallen en switch dekking en zelfs toevoegen of drop Medicare Part D (medicijnen dekking).

•  Controleer uw huidige dekking. Tijdens de open inschrijving periode, kunt u overschakelen naar een andere Medicare particuliere gezondheidszorg plan met drugs dekkingen of afzonderlijke geneesmiddelen dekking met uw oorspronkelijke Medicare als u momenteel gedekt door Medicare-erkende particuliere gezondheid plannen met drugs dekking of onafhankelijke geneesmiddelenvoorschriften plannen in combinatie met een originele Medicare plan. U kunt ook wijzigingen aanbrengen als u een eigen Medicare verzekering zonder drugs of op recept voordelen.

•  Breng eventuele wijzigingen aan Medicare Part D (medicijnen dekking) tijdens de jaarlijkse gecoördineerde verkiezingsperiode nieuwe dekking begint op 1 januari van het nieuwe jaar te verzekeren. U mag alleen veranderingen in dit deel van de Medicare plan te maken tijdens deze periode. Onderzoek van de richtlijnen voor het aanbrengen van wijzigingen om ervoor te zorgen ontvangt u de meeste voordelen van uw keuze.

•  Deelnemen of veranderen naar een andere particuliere Medicare gezondheid van plan tijdens de intekenperiode, maar let er dan op dis-inschrijven van uw oorspronkelijke plan. Uw nieuwe plan zal het oude plan automatisch vervangen. Als u annuleren of dis-inschrijven van uw oorspronkelijke plan voor het maken van een verandering, dan heb je een puinhoop op je handen te hebben en kan een gat in de dekking te hebben. Voor degenen die zich inschrijven in de nieuwe plannen, dekking wordt van kracht de eerste van de maand volgend op de inschrijving. Bijvoorbeeld, als u zich inschrijft voor Medicare particuliere verzekering in april, zal uw dekking begint op de eerste van de maand na het inschrijfformulier is ontvangen. Vergeet echter niet dat de inschrijving tijdens de jaarlijkse gecoördineerde verkiezingsperiode (15 november tot en met 31 december), veranderingen worden per 1 januari.

Hints

  • Doe je huiswerk. Toegang online en fysieke middelen om te begrijpen uw Medicare plan, voordelen, beperkingen en veranderingen.